CityVisionMagazine

Lupta cu matreata in timp ce iti hranesti parul

Părul mai strălucitor și mai bogat începe cu un scalp sănătos. Când este neglijat, scalpul poate deveni iritat, se înroșește, se exfoliază și produce mâncărimi. Mătreața nedorită nu numai că este inestetică și inconfortabilă, dar duce adesea și la un stres inutil.

NIOXIN, marca#1 din saloane pentru un păr mai plin și mai complet înțelege că un scalp sănătos înseamnă creșterea corectă a părului, tocmai de aceea a creat un sistem unic anti-mătreață în 3 pași. Acesta combate mătreața de la prima utilizare și ajută la restabilirea echilibrului natural al scalpului.

NIOXIN lansează SCALP RECOVERY ANTI-DANDRUFF SYSTEM – un kit complet de îngrijire pentru scalpul sensibil; o soluție eficientă pentru combaterea mătreții care nu compromite starea generală a scalpului sau a părului. Aceasta e diferența dintre soluțiile NIOXIN și produsele obișnuite anti-mătreață!

NIOXIN a creat echilibrul perfect de combatere al matreții nedorite, în timp ce împrospătează scalpul, oferind netezire și manevrabilitate pentru un păr mai plin și mai hidratat.

NIOXIN SCALP RECOVERY este soluția perfectă pentru a-ți destresa părul și pentru a face pace cu scalpul tău sensibil. Procesul în 3 pași către un păr mai plin și mai sănătos constă în:

Pasul #1

NIOXIN SCALP RECOVERY MEDICATING CLEANSER – un șampon anti-mătreață cu Zinc Pyrithone care previne și diminuează simptomele mătreții și ale dermatitei seboreice ( iritarea scalpului, mâncărimea, descuamarea și roșeața scalpului);

Pasul #2

NIOXIN SCALP RECOVERY MOISTURIZING CONDITIONER – pe bază de Zinc Pyrithone, acest conditioner reduce mătreața, oferă netezire și hidratează părul;

Pasul #3

NIOXIN SCALP RECOVERY SOOTHING SERUM – cu Zinc Pyrithione, este vorba despre un tratament leve-in care diminuează mătreața. Folosit regulat împreună cu șamponul din aceeași gamă, acest ser răcorește scalpul și elimină mătreața.

Cei 3 pași de îngrijire folosesc tehnologia ZPT-NIODerma cu extract de ceai verde, Zinc Pyrithone și ingrediente aprobate de FDA. Systemul NIOXIN SCALP RECOVERY ANTI-DANDRUFF a fost testat dermatologic.

Lupta cu mătreața și scalpul sensibil nu trebuie să dureze la nesfârșit. Folosește  Systemul NIOXIN SCALP RECOVERY ANTI-DANDRUFF de la primele semne ale mătreții pentru a ajuta la refacerea naturală a echilibrului scalpului. Odată reechilibrat, alternează produsele NIOXIN de îngrijire pentru un păr mai sănătos, de două ori mai plin.