CityVisionMagazine

Agriro Fresh sustine Concursul de Mancat Salata, concept inedit lansat de trainerul Cristi Cristea

La finalul lunii august, Agriro Fresh si Cristi Cristea au organizat cea mai inedita competitie care incurajeaza un stil de viata sanatos, Concursul de Mancat Salata. Aflat la cea de-a doua editie, evenimentul s-a desfasurat in cadrul Top Trainer Studio, singura sala de antrenament privat din Constanta.

Boost de energie si super savoare

Competitia, dedicata exclusiv doamnelor si domnisoarelor a aliniat la start noua finaliste, selectate in mod aleatoriu dintre participantele inscrise. Pentru a ajunge pe podium, acestea au trecut prin mai multe etape ce au inclus consumul salatelor Agriro Fresh. Criteriul de departajare a fost rapiditatea.

La evenimentul creat pe pagina de Facebook s-au inscris mai mult de 500 de candidate, in timp ce video-ul din Youtube a strans peste 20.000 de vizualizari.

Cu un mozaic inedit de frunze si texturi, salatele au armonizat gustul, creand un complex echilibrat de nutrienti. Mixurile rezultate au constituit probe delicioase pentru concurente.

„Din dorinta de a educa si a ajuta cat mai multe persoane sa-si modifice stilul de viata in bine, sa faca sport si se hraneasca sanatos, am organizat impreuna cu prietenii de la Agriro Fresh Concursul de Mancat Salata. Acesta iese din tiparul competitiilor cu mancaruri bogate in calorii si le reaminteste oamenilor intr-un mod creativ de alimentatia corecta”, declara Cristi Cristea, antrenor personal specializat in slabire, nutritionist si consilier in echilibrare hormonala in Constanta.

Marele premiu a constat intr-un abonament de 3 luni la sala cu antrenor personal, premiul II un weekend la munte, iar concurenta de pe locul III a primit o pereche de adidasi profesionali pentru fitness.