CityVisionMagazine

Bucură-te de prospețimea aromei boabelor de cafea cu sistemul Tchibo Aroma Protect

Alegi să consumi cafeaua boabe, la espressor sau să o macini acasă, pentru a te bucura de aroma bogată și de prospețimea cafelei. Cu toate acestea, după deschiderea ambalajului, boabele de cafea își pierd treptat aroma, iar ultima ceașcă de cafea nu mai este la fel de savuroasă ca prima.

Cu ajutorul sistemului de închidere Tchibo Aroma Protect, te poți delecta oricând cu aroma proaspătă a cafelei. Datorită capacului special al ambalajelor care beneficiază de acest sistem, aerul nu pătrunde în punga de cafea nici după resigilare. Astfel, aroma boabelor de cafea este păstrată în interiorul ambalajului. Tchibo Aroma Protect este disponibilpentru variantele de 1 kilogram ale sortimentelor de cafea boabe Tchibo de cea mai bună calitate. Fie că alegi Tchibo Barista Caffè Crema, Tchibo Barista Espresso, Tchibo Espresso Milano Style, Tchibo Espresso Sicilia Style sau Tchibo Caffè Crema Intense, te bucuri în orice moment de aroma proaspătă a cafelei.

Tchibo Barista Caffé Crema este o specialitate de cafea desăvârșită din boabe de cafea Arabica atent selecționate de la cea mai bună altitudine de creștere. În timpul prăjirii tradiționale, boabele de cafea dezvoltă o aromă fructată și o cremă fină.

Tchibo Barista Espresso este o specialitate de cafea care îndeplinește cu adevărat toate cerințele unui expert barista. Pentru a atinge acest gust autentic, doar cele mai bune boabe de cafea Arabica sunt atent selecționate și apoi prăjite pe o perioadă mai îndelungată, pentru a-și dezvălui aroma și caracterul unic. Procesul special de prăjire dă boabelor de cafea mai mult timp pentru a-și dezvolta caracterul puternic și echilibrat.

Tchibo Espresso Milano Style este amestecul din boabe 100% Tchibo Arabica, rafinat de procesul de prăjire specific Tchibo. Acesta îi conferă caracterul său fructat, cu note de ciocolată neagră, specific unui espresso din nordul Italiei, cu o cremă fină și catifelată.

Tchibo Espresso Sicilia Style este amestecul ideal de boabe Tchibo Arabica și boabe Robusta de cea mai înaltă calitate, rafinat de procesul de prăjire intens specific Tchibo. Acesta îi conferă caracterul unui espresso din sudul Italiei, cu note puternic amărui, savoare deplină și o cremă fină și catifelată.

Tchibo Caffè Crema Intense este un amestec special și elegant creat de experții Tchibo pentru aparatele de cafea complet automate. Specialiștii în prăjire selectează cu grijă boabele de cafea Arabica predominant din cele mai bune altitudini ale Americii Latine pentru a crea o specialitate modernă și rafinată printr-un proces de prăjire delicat, care dezvăluie caracterul intens al cafelei cu note subtile de ciocolată.

Trasformă fiecare moment în ceva cu adevărat special și bucură-te de sistemul de închidere Tchibo Aroma Protect, care păstrează aroma boabelor proaspătă pentru o perioadă îndelungată.