CityVisionMagazine

Răsfață-ți simțurile cu noile produse pentru îngrijirea corpului de la NIVEA

Toamna este chiar după colț și chiar dacă sezonul estival a ajuns la final, există momente pe care trebuie să le dedici îngrijirii pielii tale și relaxării, chiar și după ce te întorci din vacanță.

Alege hidratarea și răsfățul de care pielea ta are nevoie cu noua loțiune de corp NIVEA Oil in Lotion Coconut & Monoi oil și noile NIVEA Body Soufflés. Acestea sunt îmbogățite cu uleiurile prețioase de monoi extrase din florile suave de Tiare și îți vor încânta simțurile în orice moment.

Cu un design elegant, parfum delicat și o textură incredibil de plăcută, Soufflé-urile pentru corp de la NIVEA reprezinta noutatea verii și sunt perfecte pentru începuturi sau finaluri delicioase de zi. Noua formulă de cremă-soufflé are o textură non-grasă și ușoară, cu perle vizibile de uleiuri prețioase, se topește ușor pe piele, lăsând-o catifelată la atingere și îngrijită în profunzime.

Pentru a evada direct pe o plajă exotică, la umbra unui palmier unde se aud valurile mării, descoperă Soufflé-ul de corp NIVEA cu aromă de cocos și ulei de monoi și bucură-te de o explozie de arome și senzații. Textura ușoară non-grasă conține perle vizibile de ulei prețios ce îți vor lăsa pielea intens hidratantă, în timp ce aroma delicioasă de nucă de cocos îți va bucura simțurile.

Bucură-te de parfumul unic al florilor de cireș într-o loțiune de corp feminină și ușoară, îmbogățită cu ulei de jojoba. Soufflé-ul de corp NIVEA cu flori de cireș și ulei de jojoba are o formulă care se absoarbe rapid în piele, fără urme grase sau lipicioase. Perlele hidratante de ulei prețios și parfumul florilor de cireș se îmbină perfect, pentru ca pielea ta să rămână catifelată și răsfățată pentru o perioadă îndelungată.

Îmbogățește-ți simțurile cu notele tropicale de cocos din noua loțiune de corp NIVEA Oil in Lotion cu aromă de cocos și ulei de monoi. Aceasta este infuzată cu uleiuri prețioase de monoi și se absoarbe rapid în piele, transformând pielea uscată într-o piele netedă și radiantă până la 48h, fără să lase urme grase. Redă pielii uscate suplețea și aspectul radiant!

Indiferent ce planuri ai pentru această toamnă, lasă-te învăluită de aromele încântătoare de nucă de cocos sau flori de cireș și oferă-ți în fiecare zi un moment de răsfăț irezistibil, pentru o piele frumoasă și luminoasă.

Prețuri recomandate: