CityVisionMagazine

Descoperă paradisul secret al simțurilor cu noua gamă B.U. Hidden Paradise

O oază de liniște, un loc inundat de culoare sau a ține tot timpul pasul cu cele mai noi trenduri, paradisul are un înțeles special pentru fiecare. Pentru tine, B.U. a creat Hidden Paradise, inspirația ta zilnică de a fi tu însuți și de a evada în lumea ta preferată oricând!

Arome exotice care îți subliniază farmecul personal

Lasă-te purtată în fiecare zi în paradisul tău secret de noua gamă B.U. Hidden Paradise, cu arome magice de portocale și pere, notele de bază care te transpun într-o locație exotică și îți cuceresc simțurile. Acestea se îmbină perfect cu notele de iasomie și lăcrămioare, care te învăluie într-un parfum discret floral și îți stârnesc creativitatea.

Accentele de vanilie, mosc și bezea, te duc tot timpul cu gândul la vacanță, îți relaxează simțurile și îți subliniază farmecul personal.

Fii in tendințe în fiecare zi

Cu B.U. Hidden Paradise ești în tendințe în fiecare zi! Formatul noii game este inspirat din cele mai actuale trenduri, pentru ca tu să fii la modă în orice moment, din cap până în picioare.

Alege apa de toaletă, parfumul pentru corp și deodorantul spray B.U. Hidden Paradise și vei avea întotdeauna la îndemână un accesoriu șic, perfect instagramabil, care se asortează cu fiecare stare de spirit, îți redă încrederea în forțele proprii și te învăluie în aromele magice ale paradisului tău secret.

Culoare, creativitate, magie, inspirație sunt cuvintele care definesc cel mai bine noua gamă B.U. Hidden Paradise, care te ajută să evadezi într-o vacanță exotică oricând și să desenezi lumea în culorile tale!

Pulverizează în fiecare zi un strop din paradisul tău secret și cucerește lumea cu B.U. Hidden Paradise!

Mai multe detalii:

Facebook B.U. Romania

Instagram B.U. Romania