CityVisionMagazine

Vertical Entertainment prezintă din 13 septembrie la cinema „The Goldfinch: Iluzia Libertății” și „O belea de cățel”

Warner Bros. Pictures și Amazon Studios prezintă filmul „The Goldfinch: Iluzia Libertății”, o ecranizare a romanului best-seller premiat cu Pulitzer și medalia de excelență Andrew Carnegie pentru ficțiune.

Theodore „Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a pierit în urma unui atentat cu bombă din Muzeul de Artă Metropolitan. Tragedia a schimbat complet cursul vieţii sale și l-a trimis pe un drum încărcat cu durere și vinovăție, redescoperire, căință și chiar iubire. Prin toate acestea, de-a lungul anilor, a păstrat o singură speranță tangibilă și anume un tablou uimitor cu o pasăre legată de cușca sa… capodopera „Sticletele”.

Cu Ansel Elgort, Nicole Kidman și Sarah Paulson în rolurile principale, drama „The Goldfinch: Iluzia Libertății” are premiera pe marile ecrane din 13 septembrie.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de oficială Facebook/VerticalEntertainment.

Trailerul filmului poate fi vizionat aici: http://bit.ly/2lWDsVD

Trouble este un cățel tare simpatic, crescut în puf și răsfățat peste măsură de stăpâna lui extrem de bogată. Fără nicio grijă, micuțul are tot timpul din lume să provoace belele. Însă atunci când doamna moare, simpaticul animăluț este nevoit să învețe să trăiască o viață simplă, lipsită de lux și în același timp să se apere de moștenitorii iubitei lui stăpâne care i-au pus gând rău.

Un film distribuit de Vertical Entertainment, animația „O belea de cățel” are premiera pe marile ecrane din 13 septembrie în varianta dublată în limba română.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de oficială Facebook/VerticalEntertainment.

Trailerul filmului poate fi vizionat aici: http://bit.ly/2ltnulG