CityVisionMagazine

Lapte și miere – ritual de îmbăiere pentru frumusețe atemporală

Ai experimentat vreodată un ritual de îmbăiere demn de o împărăteasă? Baia în lapte și miere a fost unul dintre secretele de frumusețe cele mai bine păstrate ale reginelor Cleopatra și ale prințesei Sisi. O practică străveche pentru o piele luminoasă, hrănită și întinerită.

La Afrodita Resort & Spa, cada se poate transforma într-un loc al răsfățului și tinereții ( aproape) veșnice. Ingredientele minune? Laptele, mierea, uleiurile esențiale și secretul Afroditei. Baia cu lapte relaxează, destinde corpul, catifelează pielea și înalță sufletul. Pentru ca tu să fii mereu senină și mai luminoasă.

Laptele are un mare atuu la capitolul ingrediente anti-aging. El regenerează și hidratează epiderma, iar mierea vine să completeze și să îi potențeze efectele. Explicația stă în faptul că, aceasta are o concentrație înaltă de minerale naturale, oligoelemente și vitamine, dar mai ales un puternic efect antibacterian.

Un cocktail de vitamine A, E, F, de saruri minerale și acizi grași, mixul de lapte și miere, pe care îl vei experimenta în cadrul ritualului de îmbăiere de la Afrodita Resort & Spa, alungă stresul cât ai zice pește. Iar pielea moartă dispare ca prin minune.

Visezi la o piele catifelată? Acceptă un boost de hidratare pe bază de lapte și miere.  Te așteptăm la Afrodita Resort & Spa. Dă un click pe   www.afroditaresort.ro. Te așteptăm la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2.