CityVisionMagazine

Vara aceasta se poarta SensoDays

Summer Holiday mood on! Fie ca ai planuit o vacanta la munte sau la mare, produsele tale favorite de la www.sensodays.ro sunt un must have in bagajul de travel. Iar pentru ca vara aceasta se poarta Sensodays, Adina Halas, Andreea Perju si Geanina Ilies au spus ”da” celor mai cool produse. Like proper superstars.

Sense the touch of magic

Feel, touch, love pentru ca viata este un amalgam de simturi pe care fiecare persoana merita sa le experimenteze la maxim in orice moment.

Cum fiecare produs SensoDays are nevoie de it`s proper superhero friend, asocierea cu Adina, Andreea & Geanina a venit in mod natural.

Prosopul de baie Missoniodorizantul auto Maison Berger sau lampa Kartell au fost doar cateva dintre hero product-urile care si-au facut usor drum printre bagajele celor trei vedete in zilele toride ale lui August.

Jucause si mereu puse pe sotii, produsele de la SensoDays sunt ideale atunci cand planuiesti cele mai linistite vacante, fie ca mergi la piscina, fie undeva departe, in care telefonul este cel mai bun prieten cand vrei sa faci poze de neuitat.

Intotdeauna ma bucur ca sunt zile in care pot sa ma relaxez, fara nicio problema, la piscina, asa ca nu merg fara prosopul meu favorit Missoni de la SensoDays. Ne completam reciproc pentru ca we both really love sunny days” a spus Adina Halas.

Sunt zile lungi in care faci un roadtrip interminabil catre un festival sau un concert, asa ca neaparat ai nevoie de un aliat de incredere cum este parfumul Berger care transforma un drum obisnuit intr-o experienta fascinanta. Iar zilele cu soare sunt intotdeauna #mysensodays. That’s why I love summer” a spus Geanina Ilies.

Andreea Perju:”Summer, party & friends, iar cand spun friends ma refer la produsele mele dragi de la SensoDays. Indiferent de ce planuri am, atunci cand imi pregatesc travel bag-ul ele sunt in fruntea listei, pentru ca stiu ca relaxarea adevarata incepe abia acum. Vara asta let your heart lead the way J

Iar cum sezonul inca nu s-a incheiat, va asteptam pe site-ul SensoDays sa descoperiti si voi intreaga gama de produse de plaja & piscina.

It really feels like a super summer