CityVisionMagazine

Plant Line – mai aproape de natură prin știință

De curând, am aflat că a apărut în România un nou brand de cosmetice și mi-am dorit să aflu mai multe. Care este noutatea pe care o aduce Plant Line față de celelalte branduri? Ce îl face diferit? Este inspirat din fitoterapie – știința care presupune studierea plantelor și folosirea substanțelor active conținute de acestea pentru a ajuta corpul uman să își păstreze tinerețea și frumusețea. Noile produse reprezintă fuziunea dintre știință și natură și conțin combinațiile de extracte din plante care se adresează diferitelor nevoi ale pielii și părului.

Conține complexul [Fito-Colagen] extras din semințe și uleiuri din germeni de grâu, cunoscute pentru că stimulează producerea colagenului și restabilesc elasticitatea pielii. De asemenea, a doua inovație constă în gama de produse de îngrijire a părului cu 80% DECOCT de plante,cunoscut pentru efectul benefic împotriva deteriorării părului. Formula Plant Line este îmbogățită cu complex [FITO-KERATINĂ], care oferă volum de la rădăcină fără a încărca părul.

Plant Line oferă consumatorilor un portofoliul vast de produse de îngrijire personală, aprobate oftalmologic și dermatologic, precum:

Produse pentru îngrijirea feței:

Gama antirid (cremă de zi, de noapte și pentru conturul ochilor):

Preț recomandat*: creme antirid (45ml): 18.99lei; cremă pentru conturul ochilor (20ml): 14.99 lei

Creme hidratante pentru față

Măști pentru față

Măști textile:

Preț recomandat*: 8.99 lei

Măști cremă

Preț recomandat*: 18.99 lei

Produse pentru curățarea feței:

Preț recomandat*: 100ml: 6.99lei; 400ml: 17.99lei

Produse pentru îngrijirea părului:

Preț recomandat*: șampon (250ml): 9.99 lei, șampon (400ml): 12.99 lei; balsam (230ml): 9.99 lei.

Produse pentru îngrijirea mâinilor:

Preț recomandat*: 4.99 lei

Mai multe informații și noutăți despre brand poți afla pe pagina de Facebook Plant Line România: https://www.facebook.com/PlantLineRomania/ și contul de Instagram Plant Line https://www.instagram.com/plantlineromania/