CityVisionMagazine

Body Gelée – Secretul pielii tale pentru zilele de vara

Captivating, fascinating, alluring – superlativele unei femei care stie ce vrea, mai ales in zilele calduroase de vara when she really needs to spark. Iar cum micile detalii dicteaza intotdeauna perfectiunea, ai nevoie de un aliat de incredere de la Sabon.

Be Supercalifragilistic cu Body Gelée

Bucura-te in aceasta vara de o loţiune de corp delicata şi uşoara, imbogaţita cu ulei de avocado pentru hranirea pielii tale şi aloe vera pentru senzaţia de prospeţime şi racoare.

Dedicat tie, Body Gelée, reuneste cele 2 ingrediente speciale intr-un singur produs, iar tu te bucuri linistita de zilele cu soare, fie ca esti la piscina sau la o terasa cool.

Delicat si racoritor ca o ploaie de vara, Body Gelée este disponibil in cele cinci arome EAU de SABON – Iasomie, Paciuli-Lavanda-Vanilie, Green Rose, Citrus Blossom si Mosc.

In fiecare zi iţi doreşti sa pleci de acasa, zambitoare, purtand o ţinuta chic looking like a superstar? Start every single day with Body Gelée and make your day one to remember.

#Skin Food & #DailyRoutine – like a beauty instagrammer

#SkinFood pentru o piele hidratata ce radiaza sanatate chiar şi dupa expunerea la soare. Produsul este  ambalat in borcan cu filet si este recomandat a se folosi dupa curaţarea pielii cu gel, ulei de duş, lapte de baie sau sapun lichid exfoliant.

#DailyRoutine, Body Gelée este un produs destinat ingrijirii zilnice, pentru toate tipurile de piele.

#BodyGelée#SkinFood#DailyRoutine#SummerSecret#Sabon#SabonRomania – descopera intreaga ofert pe www.sabon.ro!

Din Dragoste de arta

Pentru ca atunci cand vorbesti de BodyGelée, te referi si la perfection of art in just an image. Luna aceasta, Burhan Marius, prin lucrarea ”Reality”, inspirata din colectia Sabon, vorbeste de atmosfera unui disc ce se aude in surdina unui pick-up, dintr-o cafenea uitata din Lisabona, unde timpul sta intotdeauna in loc.

Peisajul, oamenii si istoria te duc, poate pentru o clipa, intr-un moment in care cotidianul este doar un detaliu. Un royal passport catre fericire.