CityVisionMagazine

Ingrijire completa pentru un august canicular

Este august, iar gândul ne zboară inevitabil la zilele petrecute pe malul mării, la petrecerile în aer liber sau la cinele scăldate în lumina diafană a lumânărilor. Pentru ca o asemenea experienţă să fie desăvârşită din toate punctele de vedere și să nu te confrunți cu probleme cauzate de expunerea prelungită la soare, adaugă în trusă ta de călătorie cosmetice alese special pentru această perioadă. 

În vacanță, avem tendința de a aplica loțiunea cu protecție solară când ajungem la plajă. Pentru ca aceasta sa fie eficientă, folosește-o cu cel puțin 20 de minute înainte de a ieși afară. O poţi reaplica din două în două ore și chiar mai des dacă intri în apă, pentru a fi sigură ca pielea ta este protejată așa cum trebuie. Loțiunile cu protecție solară din gama elmiplant SUN sunt rezistente la apă și îți oferă un spectru larg de protecție, atât împotriva razelor UVA, cât și a celor UVB, pentru ca tu să te poți bucura de soare, dar și de o piele sănătoasă. Sunt disponibile în variante cu valori de protecție diferite, în funcție de nevoile tale și de cât de mult timp petreci la soare.

image

După ce te întorci de la plajă, poţi folosi noul gel de duș micelar elmiplant DETOX care șterge urmele orașului şi ale orelor petrecute pe plajă, de pe pielea ta, pentru ca tu să rămâi doar cu amintirile frumoase și cu energia de a explora locuri noi în fiecare zi. Îmbogățit cu castravete și ceai verde matcha, gelul curăță pielea delicat, o revigorează, având un efect calmant, care se simte minunat chiar și pe pielea sensibilă. Proprietățile antiinflamatoare și astringente ale castravetului îmbunătățesc aspectul pielii și îi redau fermitatea. Ceaiul verde matcha are efect antioxidant și redă luminozitatea și frumusețea pielii.

image

Cum să arăți și să te simți fabulos la party-ul de pe malul mării? Îţi zicem noi! Parfumul Tesori d’Oriente îți dă o stare de bine și te ajută să te deconectezi. Învăluie-te în aromele revigorante și pline de viață de lămâie, portocală și bergamotă, cu note calde de lemn de cedru, patchouli și Ylang-Ylang ale parfumului Tesori d’Oriente Ayurveda, care se asortează perfect cu atmosfera de vacanţă.

image

În vacanțe ne răsfățăm, ne bucuram de fiecare clipă și vrem să oprim timpul în loc. Nopți lungi până dimineața, dacă vrem să prindem răsăritul la cea mai bună petrecere de pe plajă, chiar dacă acest lucru înseamnă să sărim peste micul dejun și să ajungem înapoi pe plajă când soarele este deja puternic. Vacanțele înseamnă și excursii pe apă, iar pe puntea vaporului nu ești ferit de razele de soare. Într-o vacanță ne întâlnim cu multe situații în care nu respectăm în totalitate tot ce știm deja pentru a ne proteja de efectele nedorite ale soarelui și tocmai de aceea, aşa că trebuie să ai în bagaj și un plan de rezerva: Raniseptol ARSURI spumă.

image

Apa din piscină, sarea şi mai ales soarele, toţi aceşti factori afectează sănătatea părului tău. Este important să intervii la timp, pentru a repară răul provocat. Îngrijirea intensivă este răspunsul, pentru a reda sănătatea firului. Masca Visible Repair Intensive Mask de la Londa Professional repară instant şi hrăneşte părul degradat. Tratamentul conţine proteine de mătase şi ulei de migdale.