CityVisionMagazine

3 secrete de la elmiplant pentru ca loțiunea cu protecție solară să fie eficientă

Am auzit de multe ori de efectele negative ale expunerii la soare, însă crema sau loțiunea cu protecție solară este un produs de care ne aducem aminte mai mult vara. Dacă și tu te numeri printre “vinovate”, îți reamintim că trebuie folosită pe tot parcursul anului. Află de la elmiplant de ce trebuie să ții cont pentru ca aceasta să fie cu adevărat eficientă și tu să te poți bucura de o piele frumoasă și sănătoasă!

Folosește cantitatea potrivită

Puțină loțiune întinsă rapid pe umeri și decolteu nu o să te protejeze de acțiunea nocivă a razelor ultraviolete. Radiaţiile solare sunt responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii, apariţia petelor pigmentare şi a ridurilor, dar și de arsurile de la nivelul epidermei şi apariția cancerului de piele. Expusă frecvent la soare, pielea își pierde mult mai repede elasticitatea și fermitatea. Acum ai destule motive să nu mai uiți de crema cu protecție solară data viitoare când ieși din casă.

Aplică loțiunea cu simț de răspundere, în cantitate suficientă, astfel încât să acopere perfect toată porțiunea de piele expusă și întinde-o ușor, până se absoarbe complet.

Pentru ca tu să te bucuri oricând de o piele frumoasă și sănătoasă, elmiplant a creat gama SUN, îmbogățită cu acid hialuronic și unt de shea, care hidratează, catifelează și protejează pielea de razele nocive ale soarelui. Loțiunile elmiplant SUN se absorb rapid în piele, asigurându-ți un scut protector eficient.

Aplică loțiunea înainte de a ajunge la plajă

În vacanță, avem tendința de multe ori de a aplica loțiunea cu protecție solară când ajungem la plajă. Pentru ca aceasta sa fie eficientă, folosește-o cu cel puțin 20 de minute înainte de a ieși afară, pentru a-i da timp să intre în piele. Reaplică crema din două în două ore și chiar mai des dacă intri în apă, pentru a fi sigură ca pielea ta este protejată așa cum trebuie.

Loțiunile cu protecție solară din gama elmiplant SUN sunt rezistente la apă și îți oferă un spectru larg de protecție, atât împotriva razelor UVA, cât și a celor UVB, pentru ca tu să te poți bucura de soare, dar și de o piele sănătoasă. Sunt disponibile în variante cu valori de protecție diferite, în funcție de nevoile tale și de cât de mult timp petreci la soare.

Crema de față elmiplant SUN are factor de protecție solară 50, menține elasticitatea pielii, o hidratează și previne apariția petelor pigmentare. Poate fi folosită și ca bază de machiaj, fără să încarce tenul sau să lase o peliculă grasă. În plus, este perfectă și pentru tenul uscat, datorită conținutului de acid hialuronic și unt de shea, care hidratează în profunzime.

Loțiunile după plajă din gama elmiplant SUN conțin aloe vera și pantenol, care stimulează regenerarea celulară, calmează, hidratează și oferă pielii îngrijirea necesară după expunerea la soare. Se absorb rapid în piele și asigură un bronz de lungă durată.

Protecție solară chiar și când afară e înnorat

Doar pentru că afară este nor, nu înseamnă că razele ultraviolete nu îți pot afecta pielea. Prin urmare, ai grijă să folosești protecție solară și într-o zi mohorâtă. Gama elmiplant SUN Sensitive este special creată pentru pielea sensibilă, fiind îmbogățită cu tehnologia Aqua Adapt, care imită mecanismele naturale ale pielii și ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare, în timp ce alantoina, pantenolul și bisabololul din compoziția sa, ingrediente cunoscute pentru proprietățile lor anti-iritante, minimizează efectele expunerii la soare. În același timp, sistemul de protecție fotostabilă cu spectru larg și factor de protecție 50 asigură o protecție eficientă împotriva radiațiilor și a efectelor nocive ale soarelui, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii.

Bucură-te de soare, de vară și de vacanță cu elmiplant SUN!