CityVisionMagazine

CASA JAD – terapii naturale pentru probleme cotidiene

1. Care este evoluția CASA JAD și ce înseamnă mai exact tratamentul cu pietre de jad?

CASA JAD a luat ființă în 2009 în Pitești, unde am deschis un prim centru terapeutic bazat pe terapii naturale cu aparatură cu pietre de jad și/ sau turmalină și raze infraroșii. Business-ul a evoluat în mod organic: am început de la o capacitate maximă de șapte persoane pe oră, cu șase paturi și șase dispozitive manuale de terapie pe care le deplasam de-a lungul coloanei vertebrale din trei în trei minute în mod manual. Și pentru că am avut succes, am continuat cu deschiderea din martie 2011, a celui de-al doilea centru terapeutic, CASA JAD Exclusive, în Dorobanti, unde am schimbat strategia și am mers pe o capacitate de șase paturi de masaj automatizat cu pietre de jad încălzite + două paturi pentru terapii naturale: saltea cu 1000 de pietre de jad și aparatul cu 11 pietre de jad, raze infraroșii și ioni negativi pe care îl foloseam în mod predominant la primul nostru centru.

După câțiva ani în București, a aparut și o primă clientă îndrăgostită de terapiile noastre, de produsele noastre, care și-a dorit să făcem ceea ce facem și noi. Și așa a apărut prima franciză CASA JAD Boutique în zona Unirii. Un centru terapeutic care a replicat modelul de business, decorul, feeling-ul, nuanțele noastre unice în tonuri de pamant, cu mobilier natural din zambilă de apă și iarbă de mare și a adoptat o comunicare și strategie de preț unitară, alături de salonul din Dorobanți.

În Bucuresti, publicul este diferit față de Pitești, este mai imersat în lumea terapiilor și tipurilor de masaj, asa ca am mers in principal pe patul de masaj cu pietre de jad încălzite, practic o terapie automatizată, unde noi doar apăsăm pe buton și patul CASA JAD face masaj 40 de minute sau 60 de minute, în funcție de durata sedinței.

Pe acest pat clientul se așează cu fața în sus, îmbrăcat – nu e nevoie de vreo pregătire specială din acest punct de vedere, un avantaj mai ales pentru doamne și domnișoare, și nouă role de jad masează paravertebral coloana, ele fiind și încălzite.

Ca rezultat, musculatura se înmoaie, se relaxează, iar clienții simt o stare de relaxare minunată.

Tot ca o evoluție, ne-am mărit portofoliul de produse de la cinci-șase produse în primii ani, la aproape 20 de produse în ultimii doi ani.

De asemenea, un aspect important de precizat îl reprezintă faptul că toate dispozitivele terapeutice pe care le avem în portofoliu se pot achiziționa pentru acasă. Ele pot fi folosite sub formă de servicii și abonamente la masaj în centrele noastre de masaj CASA JAD sau pot fi regăsite în alte SPA-uri, saloane, cabinete și clinici medicale din țară unde sunt achiziționate și folosite alături de alte produse, conform alegerilor lor personale.

2. Cărui public se adresează mesajul și tratamentele regăsite în portofoliul dumneavoastră?

Masajul pe patul CASA JAD cu pietre de jad încălzite se adresează în primul rând persoanelor care suferă de diverse afecțiuni sau deformări ale coloanei vertebrale, cum ar fi hernia de disc: am avut de-a lungul timpului multe persoane, în special bărbați cu hernii de disc grave care ne-au căutat în ultimă fază, când deja li se recomandă intervenția chirurgicală. Este excepțional să putem spune că acest pat de masaj nu numai că te ajută să eviți operația, dar are și un efect de corecție, ajutând la refacerea discurilor intervertebrale afectate. Patul de masaj CASA JAD realizează o elongatie mecanică a coloanei vertebrale LA CALD datorită mișcării rolelor de jad sus-jos, jos-sus permanent. Prin aceste mișcări, se creează o distanță optimă între vertebre, astfel că se constată chiar după patru-șase ședințe cum reduce considerabil compresia pe discurile intervertebrale herniate, deshidratate. Pentru că rolele de jad sunt încălzite până la 70 grade C, obținem după 10-15 minute de masaj un efect de vasodilatație, ceea ce automat înseamnă un flux sanguin mai puternic, un aport de oxigen, nutrienți mai mare care va ajuta discurile herniate și deshidratate să se refacă în timp. Tot din experiența noastră de 10 ani, putem recomanda patul de masaj pentru spondiloză cervicală. Conform cazuisticii, am constatat că se pot elimina până la 100% simptomele de spondiloză cervicală precum dureri și tensiune cervicală, furnicături și amorțeli pe (membrele superioare, mobilitate scazută a gâtului, dureri de cap, amețeală. Totodată, produsele noastre se adresează și persoanelor care au scolioză, întrucât prin mișcarea rolelor de jad sus-jos, paravertebral, patul de masaj realizează o realiniere de vertebre relativ rapidă, dar și persoanelor care suferă de cifoză – masajul complet al întregii coloane, face o corecție a posturii cocosate, eliminând de asemenea durerile asociate, ajutând și la regresia tasării de vertebre datorită elongatiei mecanice la cald.

Saltelele cu pietre de jad sau turmalină încălzite sunt produse minunate pentru uz acasă și sunt extrem de ușor de folosit. Aceste saltele sunt dedicate în primul rând persoanelor care suferă de:

Există de asemenea produse specializate pe afecțiuni locale, precum centura de genunchi prevazută cu pietre de turmalină încălzite pentru probleme ale articulației genunchiului sau aparatul cu pietre de jad și raze infraroșii pentru perineu pentru probleme ale aparatului urinar, constipație, hemoroizi, dureri menstruale în cazul doamnelor, adenom de prostată în cazul domnilor.

De asemenea, masca facială din pietre de jad special gândită pentru îngrijirea tenului și a feței, pentru dureri de cap, sinuzită, refacerea pielii din zona ochilor și reducerea cearcanelor, netezirea pielii si eliminarea ridurilor de expresie.

3. Ce recomandați femeilor care suferă de dureri de spate provocate de tocuri?

Recomandarea mea este să își cumpere pentru acasă una din saltelele cu jad sau turmalină din portofoliul nostru. În funcție de buget, sunt pe diferite dimensiuni, de la 45 x 45 cm la 95 x 45 cm la 80 x 200 cm. Recomand dimensiunea cea mai mare pentru că acoperă practic tot corpul. Aceste saltele sunt ușor de utilizat și garantează doamnelor care o cumpără că ceea ce cumpără chiar vor folosi. De ce spun asta? Pentru că ea se folosește în timp ce dormim pe ea. Este ideală pentru persoanele ocupate. Pentru că faci terapie în timp ce dormi. Saltelele cu jad sau turmalină și raze infraroșii se așează pe patul normal de acasă, deasupra se așează cearșaful și se reglează temperatura între 39 și 44 grade C. Și asta e tot. Nu trebuie să faci tu nimic. Ea face totul. Dormim și ne relaxam pe ea.

Din punct de vedere al beneficiilor, în plus față de faptul că elimină complet durerile de spate, mai ales din zona sacral-lombară, zona de jos, unde coboară toata presiunea acumulata de-a lungul unei zile pe tocuri, salteaua cu pietre încălzite elimină complet senzația de oboseală, ne trezim dimineața odihnite, cu capul limpede, ne ajută să adormim mai ușor, ajută procesul digestiv și scăpăm de constipație, scăpăm de hemoroizi și de asemenea, stimulează circulația sanguină. Adio mâini și picioare reci iarna. Adio dureri de spate în timpul zilei. Chiar e o minune o astfel de saltea acasă. 

4. Ce boli / dureri pot fi tratate cu această terapie?

Cu ajutorul produselor cu pietre de jad si raze infraroșii – tehnologia FAR INFRARED / Raze Infraroșii de Unda Lungă, ne putem aștepta la următoarele beneficii:

Efecte de elongație a coloanei vertebrale și realiniere de vertebre cu beneficii pentru:

– hernie de disc

– cifoza

– scolioză

– spondiloză cervicală

– discopații lombare

– crize de lumbago / sciatică

Efecte pentru relaxare:

Mușchii și tendoanele din jurul coloanei se relaxează și se înmoaie datorită căldurii.

Detensionare totală, mobilitate recăpătată (torticolis, gât/umăr înțepenit, genunchi înțepenit)

Stres eliminat, o stare de calmitate care se instalează chiar și la cele mai agitate persoane.

Efecte pentru reglarea circulației sangvine:

Probleme de circulație sangvină (sindromul mâinilor și picioarelor reci)

Varice (ex.: persoane cu varice dureroase și inestetice) – dispar și nu mai dor.

Vase de sânge sparte – dispar/se absorb.

Cârcei, amorțeli, furnicături: se raresc sau dispar.

— Terapia Durerii – O soluție 100% naturală pentru a elimina usor, în propriul cămin, dureri de spate de orice fel, dureri menstruale, dureri reumatice.

— Masaj de Relaxare – Datorită căldurii pe întreg corpul (din cap până în picioare), veți experimenta chiar dupa primele ședinte, un somn fără dureri, profund și odihnitor.

5. Care sunt prețurile (estimative) pentru aceste tratamente?

Prețurile pentru terapiile cu pietre de jad încălzite în centrele noastre terapeutice sunt extrem de accesibile.

Abonamente de 6 ședințe de masaj pe patul cu pietre de jad (40 min.) + masaj Shiatsu de drenaj limfatic la picioare (20 min.) = 300 lei.

Abonamente de 12 sedințe de masaj pe patul cu pietre de jad (40 min.) + masaj Shiatsu de drenaj limfatic la picioare (20 min.) = 490 lei.

Preț per sedință de masaj pe patul cu pietre de jad = 65 lei – durata 40 minute

6. Unde vă pot găsi cei interesți? 

Pentru cei interesți de a accesa abonamentele noastre de masaj ne pot găsi la Centrul CASA JAD Boutique din zona Unirii. Recomand tuturor să acceseze site-ul nostru www.casajadboutique.ro pentru a vedea informațiile de contact, adresa și telefon pentru programări, cât și prețurile la toate abonamentele terapeutice disponibile.

Pentru cei interesați să testeze produsele în vederea achiziției, ne pot găsi și la CASA JAD Showroom, în zona Bd. Dacia, adresa exacta Strada Silvestru nr. 70.

Pentru vizualizarea întreg portofoliului de produse, vă invit să vizitați www.casajad.ro