CityVisionMagazine

Nou de la Melkior! Pigmenti Cameleon, Pigmenti Fulgi si Glitter Pulbere

Melkior a creat 3 tipuri noi de pigmenti pentru fata si corp: Pigmenti Cameleon, Pigmenti Fulgi si Glitter Pulbere.

1. Pigmenti Cameleon – un nou trend in machiaj! Obtine o stralucire spectaculoasa!

Melkior a lansat o gama de 5 nuante de Pigmenti Cameleon cu o textura extrem de fina: Hummingbird (ref.12011), Peacock (ref.12012), Emerald Enchantment (ref.12013), Chameleon Reflections (ref.12014), Lizard (ref.12015).

Deja stim despre pigmenti ca sunt farduri sub forma de pulbere, cu o concentratie majora si o saturatie care ofera culoarea dorita chiar din prima aplicare! Dar ce inseamna pigmenti cameleon? Cameleonul este o reptila fabuloasa despre care am invatat inca din clasele primare, iar posibilitatea de a-si schimba culoarea o face una dintre cele mai frumoase fiinte vii. Iata ca arta a creat ceva asemanator si a adus in lumea machiajului un produs la fel de spectaculos: Dar de ce pigmentii cameleon sunt atat de speciali?  Pentru ca reusesc cu succes sa isi schimbe nuanta!

2. Nou pentru fara si corp! Reflexii versatile cu Pigmentii Fulgi Melkior

Pigmentii Fulgi creati de Melkior sunt perfecti pentru obtinerea unui efect spectaculos, o stralucire aparte care variaza in functie de intensitatea luminii la care sunt expusi: Mermaid Song (ref.12009), Unicorn Dream (ref.12010).

Melkior lanseaza pe piata pigmenti inediti ce contin particule mai mari de fard, in nuante curajoase si cu reflexii versatile. Acesti pigmenti fulgi ofera machiajului un aspect deosebit si se pot folosi atat pe zona fetei, cat si pe corp. Se pot aplica cu succes pe pleoapa mobila, peste V-ul buzei superioare sau pe cel mai inalt punct de pe pometi. Pentru o saturatie mai puternica, poti folosi pe pensula de lucru putin fixator de machiaj astfel incat pigmentul sa adere pe pleoapa.

3. Stralucire intensa pe pleoapele tale cu noii pigmenti Glitter Pulbere Melkior

Glitterul este preferat de multe femei pentru ca ofera un look de senzatie, care atrage priviri de la distanta. Este produsul ideal daca vrei sa stralucesti la un eveniment elegant de seara sau sa captezi atentia tuturor intr-o noapte de club.

Este un glitter pulbere fin care asigura o stralucire intensa si reflecta lumina din toate unghiurile. Imbogatit cu un pigment vibrant de culoare, el se poate folosi atat pe pleoape, cat si pe corp. Se aplica cu usurinta peste orice fard, fie mat, fie sidefat, fie alt pigment. Daca vrei sa subliniezi privirea, foloseste acest glitter si vei vedea cum totul iese bine.