CityVisionMagazine

Simte emoția festivalului cu NIVEA

Festivalurile de muzică sunt locuri cool și ocazia perfectă să te bucuri de distracție în aer liber, muzică bună, prieteni și nopți petrecute sub cerul înstelat, trăind unele dintre cele mai frumoase emoții – energie, bucurie și dragoste.

Pentru că muzica este cel mai bun mod de a te conecta cu cei din jurul tău, vara aceasta NIVEA îți dă întâlnire la 4 dintre cele mai tari festivaluri: Electric CastleSummer WellSmida Jazz Festival și AFTERHILLS.

Simți deja emoția festivalului?

Pentru că accesoriul cel mai cool și mereu în tendințe este o piele frumoasă și îngrijită, NIVEA e alături de tine cu produsele preferate și te ajută să te pregătești pentru super experiențe alături de gașca de prieteni.

Lasă-te inspirată de produsele NIVEA și creează-ți cel mai tare look de festival! Distribuie-l apoi pe rețelele tale de socializare și rămâi în centrul distracției în orice moment!

În plus, te invităm să ne urmărești pe canalele NIVEA și să descoperi ce surprize ți-am pregătit împreună cu Landiana Yolo, Cosânzene și Diana Ionescu. 

Indiferent cu cine o să te întâlnești, cu ce o să te îmbraci sau cât de mult o să dansezi la festival, important este să te simți bine în pielea ta, folosind produse care ți se potrivesc.

Simte emoțiile festivalurilor și pune-ți în bagaj pofta de distracție alături de cele mai cool outfit-uri.

Stai alături de noi și urmărește paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România, dar și site-ul de campanie: NIVEA.ro/niveafeel și descoperă ce surprize îți pregătim, atât online, cât și offline, la cornerele NIVEA din cadrul celor 4 festivaluri.