CityVisionMagazine

Petrece “o vară ca în filme” la AFI Cotroceni și câștigă o vacanță la Hollywood cu toate costurile incluse!

Vara aceasta vizitele la cel mai mare mall din România valoarează cât o vacanță în universul unora dintre cele mai iubite filme produse vreodată. Până pe 31 august 2019, poți descoperi decoruri de film care te vor face să te simți ca o vedetă pe platourile de filmare. Pentru a transforma acest vis în realitate, tot ce trebuie să faci este o poză la decorurile indicate pe care să o încarci pe site-ul mall-ului și, prin tragere la sorți, excursia la Hollywood, pentru două persoane, cu toate cheltuielile incluse, poate fi a ta!

Dacă alegi să te fotografiezi la bordul celui mai cunoscut vapor din lume, Titanic, poți opta pentru o poză inspirată de Jack și Rose, protagoniștii celui mai nominalizat film din istoria Oscarurilor. În același timp, dacă ești un fan al filmelor cu super-eroi, nu poți rata ocazia de a te fotografia alături de personajele preferate și să le împrumuți atitudinea de vedetă. Nu în ultimul rând, dacă te afli printre cei care preferă filmele pline de adrenalină și suspans, poți alege să se fotografiezi într-un mod inedit cu unul dintre cei mai mari prădători marini din filmele horror. După ce ai realizat fotografii la cel puțin două decoruri, le poți incarca pe pagina de campanie https://www.aficotroceni.ro/o-vara-ca-in-filme/ pentru a intra în cursa pentru premiul cel mare.

Experiențele din AFI Cotroceni demne de o vară ca în filme nu se opresc aici. Pentru că cele mai apreciate vedete de la Hollywood primesc câte o stea pe celebrul Walk of Fame și clienții AFI Cotroceni pot beneficia de același tratament. Astfel, dacă te întâlnești cu promoterii din mall și ai realizat deja cumpărături în valoare de cel puțin 300 lei, primește automat propria ta stea de vedetă pe Sunset Boulevard. În plus, toți clienții abordați de promoter primesc un AFI Gift Card pentru și mai mult shopping de vedetă.

Shoppingul a devenit la AFI Cotroceni o adevărată experiență de vacanță, fie că vorbim despre o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber sau de un ritual pre-concediu în care clienții își realizează ținutele pentru excursiile sau festivalurile verii. Ii recompensăm pe toti cei care ne trec pragul in mod constant si le oferim o vară ca în filme în cel mai mare mall din România” a declarat  Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

Informații despre campanie pot fi accesate pe site-ul și pagina de Facebook AFI Cotroceni.