CityVisionMagazine

It‘s a Boy? It’s a Girl? Poarta pe unghiile tale culoarea Melkior care arata cine esti!

Melkior a creat cele doua variante cromatice diafane de oja clasica, perfecte pentru mamicile fericite: It’s A Girl (ref. 21183, 21829), It’s A Boy (ref.21131, 21827). Un mesaj atat de puternic care transmite ca esti feminina si iti place sa ai grija de tine!

Aceste doua culori de oja sunt ideale pentru vacanta, asadar foloseste-le cu incredere. Aplici un strat, astepti cateva secunde si ai obtinut rapid o manichiura in tendinte! Sa fii convinsa ca si membrii familiei tale vor observa ce culori delicioase poarta mami pe unghii!

Dintotdeauna se stie ca rozul este simbolul fetelor si albastrul cel al baietilor. O lege nescrisa, dar din ce in mai des respectata. Ne-am gandit sa facem parte din acest joc al simbolurilor cromatice si sa cream special pentru voi un nou produs. Aceasta oja o vei regasi atat in varianta de 15 ml, cat si in sticlute de 4,5 ml, perfecte pentru poseta sau trusa de vacanta.

In aceasta vara bucura-te de timpul liber, de briza marii si poarta-ti unghiile in culori romantice si feminine! Alege noile nuante de oja clasica de la Melkior!

www.melkior.ro

#itsagirl

#itsaboy