CityVisionMagazine

Ce beneficii îți aduce o zi la Spa?

Obișnuiești să mergi la spa? Să te relaxezi și să uiți de probleme? Să te bucuri de puterea binefăcătoare a apei și a masajului?

Află că, o vizita la spa se traduce prin mai mult decât răsfăț. Această acțiune de ieșire din ritmul cotidian reprezintă o modalitate eficientă de detoxifiere, de întărire a sistemului nervos sau de înfrumusețare. La Danubius Health Spa Resort, tratamentele pe care le poți experimenta te ajută și la atingerea unui nivel mai bun de sănătate, la nivel locomotor, dermatologic și ginecologic.

Mai multă energie prin masaj

Visezi să fii mai energică? Contează pe masaj!El stimulează mușchii, pune sângele în mișcare și te revigorează. “Masajaul Thailandez vizeaza întregul corp. Maseurul execută mișcări uniforme și direcționate precis asupra punctelor de presiune ale corpului, combinând aceste tehnici cu mișcari pasive de întindere. Masarea acestor puncte de presiune înlătura blocajele de energie și elimina durerile articulare, spinale și musculare. ” explica Suzana Pretonian, dr. Balneolog în cadrul Danubius Health Spa Resort Sovata.

Jos stresul!

Bogate în minerale și încălzite de adâncimile pământului, apele minerale termale constituie un extraordinar remediu natural. “Acestea sunt eficiente în tratarea artrozelor, reumatismelor și disfuncțiilor aparatului locomotor, cât și în cadrul programelor de recuperare. Relaxarea în apă caldă este un antidot împotriva stresului cotidian,” mai precizează Dr. Pretorian.

Sarea și sănătatea

Băile sărate sunt o altă modalitate eficientă de a combate stresul  – acestea permit o senzație unică de relaxare și flotatie în aer liber. În plus, apa sărată are un efect terapeutic relaxant. Petrece cât mai mult timp relaxându-te și vei reduce semnificativ riscul a nenumărate boli! 

O piele mai frumoasă

Stresul, lipsa somnului sau un regim alimentar dezechilibrat – sunt dpar câteva cauze care pot genera dezechilibre dermatologice. Ia aminte: multe terapii spa sunt ideale pentru curățarea și hidratarea pielii. Câteva exemple? Măști, scruburi, masaje și împachetari faciale cu ingrediente hrănitoare precum namolul sau mierea. Toate pot face minuni pentru pielea ta.  Atuul lor? Ajută la îmbunătațirea circulatției sîngelui și își regenerează epiderma.

Pentru mai multe informații despre terapiile și serviciile oferite de Danubius Health Spa Resort Sovata, dă un click pe www.danubiushotels.ro.