CityVisionMagazine

Ajuta-l sa fie de neoprit cu noile deodorante NIVEA MEN DEEP

Bărbații puternici se simt bine în pielea lor, iar cu produsele de îngrijire potrivite devin de neoprit. NIVEA MEN susține bărbații să își depășească limitele și să răspundă celor mai ambițioase provocări. Oferă-i bărbatului special din viața ta puterea senzației de prospețime de până la 48 de ore cu noile deodorante NIVEA MEN DEEP, în două arome noi și îndrăznețe – Amazonia și Espresso.

Vara aceasta, gama de deodorante NIVEA MEN DEEP se extinde cu două arome noi, Espresso și Amazonia, pregătite să îi susțină pe bărbați să se mențină fresh pe tot parcursul zilei, indiferent de provocările pe care le întâmpină.

Deodorantele din gama NIVEA MEN DEEP sunt special concepute pentru bărbații care își depășesc limitele zi de zi, datorită formulei ce conține carbon și acționează eficient împotriva bacteriilor. Acestea protejează pielea, oferind o senzație intensă de prospețime, fără urme de produs pe haine sau pe piele.

NIVEA MEN DEEP Espresso

Deodorantele spray sau roll-on cu un parfum intens masculin NIVEA MEN DEEP Espresso mențin pielea subrațului uscată și oferă protecție antiperspirantă până la 48 de ore, pentru ca orice provocare să fie îndeplinită cu succes. Încurajează-l să încerce ceva nou și să descopere aroma intensă de espresso ristretto a noilor deodorante, ce se completează perfect cu note discrete de condimente și ciocolată amară.

NIVEA MEN DEEP Amazonia

Pentru zilele în care preferă senzația răcoritoare a unui parfum modern, inspiră-l cu aroma proaspătă a ghimbirului. Deodorantele sub formă de spray sau roll-on NIVEA MEN DEEP Amazonia îl vor duce cu gândul la următoarea aventură și îi vor oferi o prospețime de lungă durată. Formula eficientă cu extract de carbon acționează împotriva impurităților, fără să lase urme de produs pe haine și pe piele.

Motivează-l pe cel drag și ajută-l să fie de neoprit indiferent de provocările pe care le acceptă cu noile deodorante cu arome masculine intense si răcoritoare din gama NIVEA MEN DEEP.

Prețuri recomandate :

Deodorant spray NIVEA MEN DEEP Espresso – 12ron

Deodorant roll-on NIVEA MEN DEEP Espresso – 12 ron

Deodorant spray NIVEA MEN DEEP Amazonia – 12 ron

Deodorant roll-on NIVEA MEN DEEP Amazonia – 12 ron

Mai multe detalii găsiți pe site-ul NIVEA și pe pagina de Facebook NIVEA MEN.