CityVisionMagazine

Emoție și iubire alături de Pandora

Greu de crezut că poate exista ceva mai puternic decât dragostea mamei pentru copil.  Odată ce ți-ai ținut micuțul în brațe, această legătură va dura o viață întreagă. Iar timpul nu stă pe loc și, într-o clipă, copiii noștri mici, care depindeau de noi, vor crește. Dragostea pe care o mamă o poartă pentru copilul ei nu poate fi descrisă prea ușor în cuvinte. Se întâmplă de multe ori ca fotografiile să surprindă mult mai ușor emoțiile, ochii strălucitori, privirile pline de iubire și să capteze o fărâmă din această afecțiune nemărginită.

Fiecare fotografie are povestea ei și, cu prilejul lansării noii colecții de bijuterii „Legături de iubire”, Pandora a organizat o ședință foto specială, în spațiul spectaculos de la Atelier Florens, aducând un omagiu celei mai intense forme de iubire, cea care nu cunoaște limite, care ne călăuzește și ne dă încredere – iubirea de mamă.

Ela Crăciun, Tily Niculae, Ioana Ginghină, Jazzy Jo, Andra & Răzvan Gogan, Alice Cavaleru, Cristina Șișcanu, Eli Roman, Andreea Remețan, Livia Graur și Oana Mareș, alături de copiii și de mamele lor, ne-au purtat într-o călătorie a emoțiilor și iubirii, iar imaginile suprinse de Lilebuba Photography exprimă cel mai bine această conexiune unică.

„Șerban m-a făcut să înțeleg că fericirea este mai aproape decât aș fi crezut și că este important să ne bucurăm de lucrurile care contează cu adevărat în viață. Copilul meu m-a învățat să trăiesc clipa și să mă bucur de prezent”, a spus Andreea Remețan la sesiunea foto.

Versatile și inedite, noile bijuterii finisate manual de la Pandora sunt inspirate din simbolurile emblematice ale dragostei dintre membri familiei și din puterea nemărginită a mamelor. Design-ul unic, meșteșugul detaliat al bijutierilor noștri talentați, pasiunea pentru exprimarea liberă a sentimentelor și aprecierea pentru dragostea maternă au stat la baza creării unui nou simbol clasic Pandora: mult îndrăgita formă a inimii este reinterpretată și combinată cu forma nodului iubirii și a infinitului.