CityVisionMagazine

Evenimentul „Recipe of Good Deeds” de la Veranda Mall a reunit vedete și influenceri care au strâns donații pentru copii

Veranda Mall alături de Carrefour, au organizat cea de-a cincea ediție a „Recipe of Good Deeds”, un eveniment de strângere de fonduri pentru copiii și adolescenții care studiază în sectorul 2 din București și care sunt susținuți de Fundația Inocenți. Fundația își desfășoară activitatea în această zonă a Capitalei și a fost fondată cu scopul de a îmbunătăți viața copiilor aflați în dificultate. În urma evenimentului care a avut loc în apropierea Paștelui, vedete, jurnaliști și bloggeri s-au alăturat cauzei nobile într-un cadru de sărbătoare. Aceștia au colorat, pictat și decorat ouă de Paști în schimbul donațiilor, ajutând astfel acești copii să-și continue studiile.

In paralel, pentru a atrage atentia si mai mult asupra cauzei ce merita sustinuta de un numar cat mai mare de oameni si entitati, campania de donații s-a desfășurat și în social media. Postările dedicate acestui eveniment s-au transformat în bani pentru copiii de la Fundația Inocenți, Veranda Mall oferind câte 10 euro pentru fiecare postare sau share al actiunii.  De asemenea, tinerii au fost sprijiniți și de către cei care au făcut o faptă bună donând direct în cadrul evenimentului caritabil.

„Dorim să mulțumim tuturor celor care au putut și s-au implicat în susținerea campaniei de strângere de fonduri pentru copiii din comunitatea noastră, pentru ca aceștia să își poată continua studiile. De asemenea, suntem recunoscători fata de toti cei care  ne-au fost alături, reușind astfel împreună să realizăm acest eveniment și să strângem fondurile necesare.” a declarat Maria Crăciun, Center Manager, Veranda Mall.  

Mai este încă puțin până la Sărbătorile Pascale, iar Iepurașul de anul acesta își poate găsi inspirația la Veranda Mall, locul unde sunt la mare căutare cadouri deosebite, parfumuri, articole de fashion pentru întreaga familie, articole de beauty, echipamente sportive sau chiar cărți.

Pentru mai multe detalii legate de programul evenimentelor dedicate Paștelui, poate fi consultat și website-ul www.verandamall.ro sau pagina oficială de Facebook Veranda Mall.