CityVisionMagazine

Starbucks oferă gratuit pahare reutilizabile de Ziua Pământului

Cu ocazia Zilei Pământului, Starbucks va oferi gratuit pahare reutilizabile tuturor membrilor înregistrați în programul de Fidelitate, care fac o achiziție mai mare sau egală cu 10 LEI, luni, 22 aprilie.

Scopul principal al acestei acțiuni este de a încuraja clienții Starbucks să aleagă paharele reutilizabile! Atunci când îți aduci propriul pahar reutilizabil contribui la protecția mediului, în loc să optezi pentru alte pahare, care vor duce la mărirea depozitelor de deșeuri de materiale plastice. În plus, reciclarea plasticului sau a paharelor de hârtie implică mai multă energie și mai multe etape decât simpla folosire a apei pentru spălarea paharului reutilizabil.  Procedând așa, nu numai că vei sprijini eforturile Starbucks pentru un mediu mai curat, dar primești, în plus, și o reducere de 1 LEU la orice băutură cumpărată în paharul reutilizabil Starbucks.

Inițiativa face parte din strategia de CSR a Starbucks, derulată de aproape 30 de ani, din grija față de mediu și pentru încurajarea cetățenilor de a crea schimbări pozitive. Astfel, Starbucks s-a angajat să ofere clienților săi un pahar complet reciclabil și a promis să elimine paiele de plastic de unică folosință până în 2020.

Barista Starbucks îi încurajează pe toți iubitorii de cafea să folosească paharul reutilizabil atunci când vin la Starbucks. Acesta este primul pas în contribuția ta pentru mediu, alături de noi. Este atât de ușor să ajuți la salvarea copacilor!

Cadoul tău special de Ziua Pământului: paharul reutilizabil Starbucks!