CityVisionMagazine

NOU! EIMI Oil Spritz, Wella Professionals

Joaca-te si creeaza cu noul EIMI Oil Spritz de la Wella Professionals! De acum, parul tau se va bucura de stralucire naturala, efect anti-static si protectie UV.

Etapa de styling este indispensabila pentru orice tip de par. Deoarece modul in care arata acesta ne influenteaza starea de spirit, este important sa avem grija de aspectul sau. Noul EIMI Oil Spritz este un ulei spray, care nu incarca parul, se distribuie usor si ofera stralucire instant. Este un produs de finisare ideal, care se aplica pe parul umed, inaintea uscarii cu foehnul. Acesta protejeaza de efectele daunatoare ale soarelui si controleaza firele rebele. Este ideal de folosit dupa o tunsoare noua, deoarece pune in valoare noul look. Parul devine maleabil si usor de aranjat.

„In perioada primaverii, parul trebuie tratat diferit. E important sa punem accent pe produse de ingrijire  si styling special create pentru aceasta perioada, produse cu protecție UV. Oil Spritz de la Wella Professionals este un produs grozav, care transforma stylingul parului intr-o joaca. Cateva pulverizari sunt suficiente pentru a te bucura de un efect de durata” – Antoaneta Stoican, Membru in echipa creativa de top hairstilisti Wella Professional Romania.

Pret: 96 lei