CityVisionMagazine

Lumina si Culoare – Noua colectie Sabon

Deschide-ți sufletul pentru o nouă colecție de sărbătoare. Luminează-ți spiritul, colorează-ți gândurile în nuanțele cele mai calde, mai prietenoase, și dăruiește-le cu generozitate și migală de artist. Noua colecție Sabon te invită în lumea vie și pură a culorilor, te învăluie în arome tandre, te aduce mai aproape de tine și de ceilalți, printr-un exercițiu al dăruirii și frumuseții inspirat din lumea nobilă a artei.

Adu lumină și culoare în viața ta și-n inimile celor dragi, cu cele mai frumoase daruri  – Iepurașul a pregătit seturi-cadou memorabile, ambalate cu măiestrie, ce-ți vor însenina sărbătorile!

De Paști, SABON îți dorește o viață pictată în cele mai luminoase culori, culorile bucuriei, fericirii și dragostei!

Produsele colecției

Setul-cadou Paciuli-Lavandă-Vanilie, trei nuanțe ale iubirii

Răsfăț desăvârșit într-o cutie-cadou din care răzbate inconfundabila aromă-emblemă a brandului, Paciuli-Lavandă-Vanilie. Acest set fabulos conține un scrub de corp pentru rejuvenarea pielii (200g), o loțiune de corp (140 ml), cu efect hrănitor și catifelant, și o mini-lingură de lemn, pentru o dozare precisă a scrubului.

Setul-cadou Iasomie, o paletă de senzații minunate

Acest ambalaj elegant conține tot ce este necesar unei sublime rutine de îngrijire a pielii, sub umbrela aromei unice, delicate, de iasomie: scrub de corp (200g), loțiune de corp (140 ml), ulei de duș (300 ml), cremă de mâini (50 ml) și o lingură de lemn, ce înlesnește aplicarea scrubului.

Setul-cadou Citrus Blossom, un curcubeu de prospețime

E darul perfect pentru femeile vesele și romantice. Aroma fresh, de citrice, te poartă în universul copilăriei, al fericirii și serenității depline. Setul conține: sorbet de corp (130 ml), ulei de duș (300 ml) și unt de mâini (75 ml).

Arome ambientale

Împrumută locuinței și mașinii tale ceva din propria ta personalitate. Păstrează alături de tine, oriunde te-ai afla, o aromă primăvăratică – Green Rose – și bucură-te de mesajul pozitiv transmis de ambalajele create cu imaginație de artist.

Gama completă de produse poate fi găsită în toate magazinele Sabon din țară, dar și online pe www.sabon.ro