CityVisionMagazine

Steaua cu 5 tendinţe în călătoriile din 2019 By Valentina Niţu, General Manager Agenţia de turism 5Travel

De această dată, m-am gândit să fac o selecţie potrivită pentru acest an şi să vă bucur sufletele cu 5 recomandări în tendinţe de călătorie.

1. Dubai

Criticat și adulat de mulți, Dubai-ul își crește numărul turiștilor de la an la an, rămânând cel mai apropiat oraș cald pe timpul iernii, de Europa. Pe lângă clima foarte prietenoasă, acest oraș construit practic de la zero are multe atracții turistice de oferit. De la prima vizită și până astăzi, încă mă mai minunez, pentru că orașul se schimbă în fiecare an, având o evoluție rapidă în orice, mai ales în recorduri mondiale. În primele şapte zile ale vizitei mele, am experimentat cât în alte trei vacanțe, am urcat în cea mai înaltă clădire din lume, am făcut shopping în mall-uri din care părea că nu mai ies, mi-am testat adrenalina într-un safari în deșert, am văzut zeci de specii marine nemaîntalnite, în imensele acvarii, am avut parte de distracții în aquaparcuri, am vizitat cea mai mare grădină cu flori din lume, am înotat cu delfinii și multe altele. Chiar vă recomand să simțiți pe pielea voastră acest amalgam de lumi, un loc uluitor, căci oriunde mă uităm exclamam: WOW.

2. Carnavalul de la Rio

Am luat parte la carnaval, prima dată, în 2014. A fost un vis devenit realitate, deoarece visam încă de când eram mică să ajung prin aceste locuri și le urmăream la televizor pe doamnele acelea cu pene colorate dansând pe străzile Rio-ului. Mă bucur tare mult să văd că este în tendințe în 2018 și recomand cu mult drag acest spectacol în care exoticul este ceva extrem de natural. Mi se pare că n-ai cum să descrii în cuvinte explozia de culori și veselie din timpul carnavalului. Așa că nu ratați Carnavalul de anul acesta

3. City-Breaks

De câțiva ani în top 3 se mențin city-break-urile și observ că și anul asta le regăsim pe podium. Fie că aducem în discuţie oraşe ca Paris, Barcelona, Londra, Roma, Lisabona etc., oamenii chiar fug pentru câteva zile de acasă. Este o tendință îmbrățișată în special de tineri.

4. Thailanda
De ce îmi place Thailanda? Pentru că este o țară exotică, ieftină și plină de libertate. Niciodată nu vor fi de ajuns şapte nopți, așa că odată ce ați fost, veți reveni, vă asigur. De la tururi de explorare și până la viața de noapte, totul este în continuă mișcare. Plus că aici am intrat în cușca în care se aflau tigrii adevărați și i-am mângâiat, la o rezervație destinată lor.

5. Croaziere

Din păcate nu am urcat pe un vas de croazieră până acum, însă din toate vacanţele propuse, turiștii se întorc mulțumiți și nici măcar o dată nu am avut reclamații. Cu toate că în portul Constanța nu mai ancorează nicio navă, turiștii își caută plecările din diferite orașe europene. Cu tendința de creștere încă din 2017, sperăm că în 2018 să dublăm numărul turiștilor care aleg o croazieră pe post de vacanță. Și pentru a fi în pas cu moda, mă voi înscrie și eu!

De ce 5Travel?

* Pentru că suntem unici și diferiți. Pentru că ne dorim să fim în continuare la fel de transparenți în privinţa tarifele și taxele. La noi nu există taxe ascunse!

* Pentru că îți oferim consultanță personalizată, iar tu vei avea propriul agent de turism dedicat care va ține cont de dorințele, exigențele și particularitățile vacanței și a membrilor familiei tale.

* Pentru că 5Travel îți pune la dispoziție un telefon de Urgență disponibil 24/7 la care îți vei găsi răspunsul la întrebări sau suportul pentru situații neprevăzute pentru vacanțele tale în România sau străinătate.

* Pentru că am încheiat colaborări și parteneriate importante și strategice cu marii turoperatori pentru toate zonele lumii, dar și pentru cele preferate în special de români (Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania), cât și cele nou intrate în topul preferințelor cum ar fi cele exotice și exclusiviste (Maldive, Punta Cana, Bora Bora, Mexic, Cancun, Thailanda).

* Pentru că vei primi la plecare un ghid dedicat zonei în care vei călători, cu recomandări şi avertizări.

* Pentru că ne preocupă ca tu să fii în siguranță îți oferim gratuit la achiziționarea pachetului turistic, o asigurare STORNO care să-ți fie de folos în situații neprevăzute.

Te invităm să stăm de vorba pentru a te înțelege corect astfel încât să poți decide în cunoștință de cauza când și cum să investești într-o vacanță.

VINO la 5Travel să îţi îndeplineşti visele, nu doar să le cumperi! Vă dorim călătorii cât mai multe în 2019!

Unde ne găseşti:

* Agency 1: Casa Presei Libere, Piaţa Presei Libere, nr. 1, Corp A, etj. 8, Sector 1, Bucureşti

* Agency 2: Str. Republicii, nr. 36, Medgidia, Constanţa

* Agency 3: Bd. Independenţei, nr. 83, Medgidia, Constanţa

* Agency 4: Str. Kara Murat, nr. 41, M. Kogălniceanu, Constanţa

* Agency 5: Feteşti, Jud. Ialomiţa, strada Călăraşi, nr. 546

Pe facebook www.facebook.com/5travel.ro/ şi www.facebook.com/www.5travelluxury.ro/ E-mail contact@5travel.ro sau contact.fivetravel@gmail.com Telefoane +40 747 186 076, +40 722 213 355 şi +40 728 894 694.