CityVisionMagazine

Raluca Popescu – omul care aduce zâmbetul pe chipul femeilor

Raluca Popescu, fondatoarea studio-ului Perfect Lashes by Raluca Popescu, este un adevarat magician al genelelor superbe și al unei priviri încântătoare. Studioul este locul unde oferă clientelor sale servicii premium de aplicare și îngrijire a extensiilor de gene, cursuri de perfecționare pentru stiliștii începători, dar și alte servicii de înfrumusețare complementare. La invitația sa, am testat genele Xtreme Lashes și sunt încântată, chiar și acum dupa mai bine de trei săptămâni de la aplicare.

Cine este Raluca Popescu? Spune-ne mai multe despre tine.

Țin minte și acum ziua în care am fost machiată pentru prima dată de către un make-up artist profesionist. Când m-am uitat în oglindă mi-am spus: ”Wow! Trebuie să învăț și eu să fac asta! Și nu doar din cauza aspectului, ci mai degrabă pentru felul în care mă simțeam în pielea mea. M-am decis rapid să urmez una dintre cele mai bune școli de make-up din România- Kruger Brent Agency și după câțiva ani, cursurile de stilist de gene ale Academiei Xtreme Lashes (prima școală de stiliști de gene din România și cea mai bună la ora actuală). De acolo a început totul…

Așadar, mă pot numi omul care aduce zâmbetul pe chipul femeilor și care contribuie la starea lor de bine, puțin câte puțin. De fapt, după părerea mea, acest lucru reprezintă cea mai mare satisfacție a unui artist care lucrează în domeniul de beauty.

Perfect Lashes by Raluca Popescu este un vis devenit realitate. Cum și când ai pus bazele acestui bussiness?

După patru ani de experiență ca make-up artist (timp în care am adăugat la CV-ul meu multe ședințe foto, reclame TV, prezentări de modă etc) m-am decis să îmi lărgesc activitatea adăugând un serviciu nou de beauty pe piața din România: extensiile de gene fir cu fir. De aici și nevoia de a-mi deschide propriul studio de beauty. 

Ce servicii conține portofoliul Perfect Lashes by Raluca Popescu?

Primii ani de la deschiderea studio-ului am mers în paralel: machiaj, extensii de gene, dar și cursuri de stilist de gene sub brandul Xtreme Lashes. În prezent, m-am axat mai mult pe aplicarea extensiilor de gene datorită cererilor foarte mari și a lipsei de timp pentru a le putea face pe toate. 

Cum se aplică extensiile de gene Xtreme Lashes? Și care sunt pașii pentru a avea o privire încântătoare.

După o discuție în prealabil cu clienta referitor la ce își dorește, ce i se potrivește și după analiza genelor naturale, se alege un design. Apoi începem curățarea temeinică a genelor naturale. Urmează aplicarea extensiilor de gene. Acestea se aplică cu multă răbdare pe genele naturale, la 1 mm distanță de pleoapă. Procedura poate dură între 1-2 ore, în funcție de tehnica aleasă fiecărei cliente în parte.

Multe femei se tem de aceste extensii pentru că sunt de părere că le afectează genele naturale. Este adevărat sau fals? Ce trebuie avut în vedere pentru a-ți menține genele (atât pe cele naturale, cât și extensiile) frumoase și sănătoase?

Da, extensiile pot afecta genele naturale dacă stilistul nu folosește produse de o bună calitate, nu a avut grijă la tehnica de aplicare a acestora și dacă după aplicare, clienta nu are grijă de ele: de exemplu, începe și își smulgă extensiile. La Perfect Lashes by Raluca Popescu folosim adezivul Xtreme Lashes, singurul adeziv ce are certificat de grad medical și este hipoalergenic. Extensiile sunt aplicate cu multă grijă și răbdare, iar clientele primesc sfaturi de îngrijire pentru a-și păstra mereu genele sănătoase. Am cliente care vin de peste opt ani, de când am început să mă ocup de acest serviciu și nu a fost nevoie să facă pauză. Drept dovadă, încă au gene lungi și dese.

Care a fost cea mai mare provocare a vieții tale? 

Încă din adolescență mi-am dorit să fiu independentă, să îmi pot face programul cum vreau eu, să mă duc cu drag la muncă și să am și un venit sigur, suficient și constant din ceea ce fac. Și încă mă bucur de acest lucru!

Unde te pot găsi cititorii noștri?

Cei interesați să afle mai multe detalii despre ceea ce fac, mă pot găsi pe următoarele canale: