CityVisionMagazine

Primul festival de opera din Bucuresti – Metropolitan Opera Fest

Aceasta prima editie va avea loc in data de 11 aprilie cu incepere de la ora 19:00 la Sala Radio din Bucuresti.

Sala Radio, una dintre cele mai cunoscute sali de concerte din Romania are calitati constructive de exceptie si, de aceea este considerata din punct de vedere al acusticii cea mai buna sala de concert simfonic din Bucuresti, esentiala in viata culturala a unei capitale europene.

Protagonistii acestei prime editii sunt nume foarte cunoscute ale scenei lirice din tara noastra precum baritonul Iordache Basalic, prim solist al Operei Nationale, laureat a numeroase premii si interpret a foarte multe roluri din opere celebre, tenorul Alin Stoica si el o figura cunoscuta a scenelor atat din tara cat si din strainatate. Lor li se alatura nu mai putin celebrele Andreea Ilie mezzo-soprana, soprana Irina Baiant, dar si soprana Ianna Novac.

Un rol important va avea si Orchestra Metropolitana dirijata de Daniel Jinga, Maestru de Cor al Operei Nationale si Dirijor al Orchestrei Simfonice Muntenia.

Metropolitan Opera Fest este prevazut, la aceasta prima editie, sa fie un spectacol in doua acte ce va reuni momente magice din opere foarte cunoscute si indragite de public.

Dupa terminarea spectacolului se va organiza o petrecere privata la care publicul VIP se va intalni cu protagonistii festivalului.

Mai multe informatii: 
https://www.facebook.com/metropolitanoperafestival/

https://www.casino-magazine.ro/metropolitan-opera-fest-la-p…

https://www.bilete.ro/metropolitan-opera-festival/