CityVisionMagazine

Primăvara a început în Grădina Pandora

Simpla rostire a cuvântului „Primăvară” poate aduce un zâmbet pe faţa oricărei persoane. Și așa s-a întâmplat și în Grădina Pandora, odată cu lansarea celei mai noi colecții de bijuterii de primăvară,în cadrul unui eveniment exclusivist, care a avut loc în cea mai frumoasă grădină din București: Atelier Florens.

Specialiști din industrie, jurnalişti şi vedete, precum Ioana Ginghină, Tily Niculae, Cristina Cioran, Loredana Dinu, Andreea Perju, Alexia Țalavutis, Diana Enciu & Alina Tanasă (Fabulous Muses), Maria Andreea, Sasha Borona, Iulia Verdeș, Andreea Remețan, Eli Roman, Oana Coșbuc, Ramona Solomon, Simona Țăranu și Vladimir Drăghia au fost prezenţi la evenimentul de lansare a acestei colecţii.

Pandora dedică noi bijuterii femeilor moderne, dornice să-și scrie propriile povești, să se reinventeze asemeni naturii primăvara, să înflorească și să-și făurească singure norocul. Cei doi VP Creative Directors ai Pandora, Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, au creat bijuterii minunate, pentru a le inspira pe femeile de pretutindeni să-și exprime sentimentele și stilurile, în moduri cât mai naturale. „Femeile au o forță interioară extraordinară, iar bijuteriile reprezintă modul perfect de a o arăta întregii lumi”, au spus designerii italieni.

Mai mult decât o colecție, Grădina Pandora este un spațiu al exprimării libere a sinelui și un nou mod de a-ți arăta emoțiile și feminitatea, printr-o serie variată de modele și simboluri. Realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și finisate manual, bijuteriile din noua colecție au o simbolistică bogată și detalii fin lucrate, îndemnându-le pe femei să împletească mesaje semnificative în propria lor poveste și să-și potențeze încrederea în sine.

#PandoraGarden