CityVisionMagazine

AFI COTROCENI TE PROVOACA SA EVADEZI DIN TIPARE

AFI Cotroceni înseamnă EVADARE DIN TIPARE sezonul acesta și te provoacă să vezi cu alți ochi noile colecții. În cel mai mare mall din România ai nenumărate oportunități de shopping și distracție pentru a ieși din monotonie și a te lăsa inspirat. Schimbă regulile jocului și exprimă-ți stilul personal prin culori și combinații mai curajoase. Pentru EVADARE DIN TIPARE vino în AFI Cotroceni și vei fi răsplătit cu surprize și momente de răsfăț.

AFI Cotroceni revine cu vești bune pentru cei care vor să aducă o notă de energie pozitivă, fie că este vorba despre petrecerea timpului liber sau de înnoirea garderobei ori noi produse de îngrijire &beauty.

Pentru pasionații de shopping, cel mai mare mall din România pune la dispoziție noile colecții de primăvară- vară, adaptate la trendurile sezonului.

Găsești articole ce nu trebuie să lipsească din garderoba noului sezon. Modelele din denim inspirate din trendurile anilor 90 – jachete midi căptușite cu blană sintetică, cămășile western, saloptele, rochii, dar mai ales celebrii mom”s jeans, sunt noutatea în această primăvară-vară și pot fi achiziționate din AFI Cotroceni. 

”Cel mai tare se poartă personalitatea, un element care nu se va demoda niciodată. Trăim o epocă în care încălțările sport au detronat pantofii cu toc, o chestiune care vorbește foarte mult despre cum a evoluat societatea. În ceea ce privește piesele din denim, absolut toate micro-trend-urile care circulau în anii 90 au fost reinterpretate. Avem din nou celebrii mom”s jeans. Percepția legată de acești jeansi, în urmă cu doar câțiva ani, era că nu sunt sexy, că nu flatează silueta. În acest moment sunt considerați uber-sexy, au devenit chiar un reper, pot spune că sunt o piesă de bază în orice garderobă. Sezonul acesta se poartă galbenul, nunanțele pale (bleu, roz pudrat), dar și tonurile aprinse de roșu. Verdele poate fi regăsit în multe colecții, alături, evident, de eternul negru.”, a declarat Maurice Munteanu, stilist și fashion editor.

În această perioadă, așa cum te-a obișnuit, AFI Cotroceni te suprinde la shopping cu premii pe măsură.

”Primăvara este momentul proprice pentru a da refresh. Fie că vorbim de articole vestimentare, de gestionarea timpului liber, ori de momente de răsfăț&relaxare, oricare ar fi situația, AFI Cotroceni te va suprinde dacă îl alegi ca destinație. Vizita la cel mai mare mall din România este o experiență în sine iar pentru cei care vin la noi am pregătit numeroase surprize. În campania EVADARE DIN TIPARE clienții vor fi suprinși, printre altele, cu premii instant.”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Mai multe informații despre noua campanie poti fi găsite pe site-ul AFI Cotroceni și pe pagina de Facebook.