CityVisionMagazine

#Reserved Premium – Ediția de Primăvară

Piesele de rezistență ale fiecărei garderobe? Da, însă restructurate. Fabricate din materiale ușoare, croieli ușor avangardiste, pline de modele surprinzătoare de design, dar care încă păstrează linia clasică – în conformitate cu tendințele eco. Vă prezentăm noua colecție capsulă Reserved Premium, special pregătită pentru toți cei care apreciază stilul atemporal în ținutele de zi cu zi.

Ca urmare a succesului capsulei de toamnă PremiumReserved introduce o nouă ediție. Odată cu noul sezon, linia colecției se luminează, este reîmprospătată, câștigând lejeritate atât în croieli​​, cât și în paleta de culori. Universalele negru, alb și bej, sunt însoțite de nuanțe de albastru strălucitor, verde praz și roz de China. În locul imprimeurilor, regăsim texturi diferite de materiale: dungi din tricot, satin cu aspect lucios sau țesături de costum ușor strălucitoare. Clasicul reinterpretat de Reserved nu este niciodată plictisitor. Particularitățile care ne surprind sunt jumătățile petrecute, legate pe diagonală, ale rochiei albe tip cămașă, decupajele mari ale vestelor lungi, costumul bej supradimensionat și elemente de tricot, perfecte pentru stilizarea pieselor vestimentare.

Laitmotivul accesoriilor din colecție? Confort și geometrie. Sandalele plate, saboții din piele perforată, pantofii cu toc mic, triunghiular sau cu ramă contrastantă, cerceii ușori (arhitecturali cu elemente de structură de marmură sau cercuri mari transparente), precum și gențile de mână, confecționate din piele întoarsă, foarte practice. Cu toate acestea, datorită formelor originale, sunt un tribut pentru moda contemporană.

Colecția pentru bărbați Premium Reserved combină două tendințe: casual și sport. Pe de o parte, trenciul bej clasic, asortat cu tricoul și pantalonii chino, iar pe de altă parte: tricourile polo, jachetele cu glugă cu închidere dublă și bluze lejere, tricotate. Jocul proporțiilor este vizibil: gulerele mici, linia scurtă a jachetelor și croiul care accentuează silueta și adaugă un plus aspectului modern.

Materialele folosite în articolele Reserved – Premium Collection joacă un rol important: bumbac organic, poliester provenit din sticle de plastic reciclat și Tencel™. O noutate a acestei colecții este reprezentată de vâscoza organică certificată EcoVero™. Aceasta este disponibilă într-o variantă satinată, în combinație cu inul. Regăsim lâna Merino în pulovere, un amestec de lână și cașmir în costume și bumbacul Pima în compoziția tricourilor. Reserved Premium pune astfel accentul nu numai pe croielile universale, ci și pe calitatea hainelor care vă permite să vă bucurați de ele mai mult timp. www.reserved.com