CityVisionMagazine

AFI Cotroceni si Taxify sarbatoresc Ziua internationala a femeii

Femeile sunt invitate să aleagă cel mai mare mall din România ca locație de răsfăț pentru ziua lor. Vor fi oferite curse gratuite tuturor femeilor care vin la AFI Cotroceni, pe 8 martie, folosind aplicația Taxify. Oferta este valabilă pentru clienții noi (exclusiv femei), înregistrați pe data de 8 martie.

AFI Cotroceni și Taxify sărbătoresc Ziua Internațională a Femeii printr-un parteneriat în cadrul căruia vor fi oferite curse gratuite, în limita a 20 de lei,  tuturor femeilor care aleg ca destinație, în ziua de 8 martie, cel mai mare mall din România. Oferta este valabilă pentru conturile noi, utilizatorii (exclusiv femei) înregistrați în ziua respectivă.

Astfel, fie că se gândesc la o sesiune de shopping, la o masă cu prietenele sau la o ședință de beauty, doamnele și domnișoarele pot beneficia de transport gratuit dacă vin să sărbătorească ziua lor în AFI Cotroceni.

”Pe tot parcursul zilei de 8 martie, cursele către cel mai mare mall din România prin Taxify vor fi gratuite pentru femei. Condiția este ca în aplicația de ride-hailing comanda să fie făcută de pe contul unei doamne sau domnișoare și să aibă ca destinație AFI Cotroceni. Gratuitatea va fi valabilă în limita a 20 de lei, exclusiv pentru utilizatoarele care folosesc aplicația pentru prima dată, folosind codul AFICOTROCENI.”,a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Mai exact, doamnele și domnișoarele trebuie să facă următorii pași:

-să descarce pe telefonul mobil aplicația Taxify din App Store sau Google Play

-să activeze funcția de localizare a telefonului (GPS)

– să introducă datele bancare ale cardului

-să deschidă secțiunea Promoții a aplicației și să introducă codul AFICOTROCENI

Datele arată că AFI Cotroceni este destinația preferată de shopping a clienților Taxify.

”Este cadoul pe care îl oferim de Ziua Internațională a Femeii. Am ales colaborarea cu AFI Cotroceni pentru că datele centralizate la finalul anului trecut au indicat că este cea mai populară destinație pentru cumpărături din București, în rândul pasagerilor noștri”, a declarat Andreea Magraon, Marketing Manager Taxify.