CityVisionMagazine

Experientele Complice.ro depasesc granitele

Experiente care depasesc granitele, cadouri care te transpun in culturi diferite, care iti trezesc simturile si care iti vor ramane in suflet pentru totdeauna – aceasta este provocarea pe care o lanseaza Complice.ro pentru 2019. Noile experiente din magazinul online de cadouri experientiale, disponibile din aceasta primavara, au ca scop conectarea si cladirea de amintiri puternice impreuna, indiferent de varsta.

Complice.ro, magazinul online de cadouri experentiale, pregateste pentru2019 un portofoliu nou de experiente care se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa ofere celor dragi un dar ce nu va putea fi uitat.

Experienta japoneza

Incepand cu aceasta primavara, cei fascinati de Japonia vor putea experimenta parti din cultura  Tarii Soarelui Rasare. Ceremonia ceaiului, ceremonia imbracarii kimono-ului, seri gastronomice la restaurante cu specific japonez si ateliere origami sunt doar cateva dintre surprizele cu adevarat spectaculoase ce vor putea fi experimentate prin Complice.ro si care transpun universul asiatic.

Tendintele din acest an ne arata ca tot mai multe persoane vor sa cunoasca si sa experimenteze obiceiurile altor culturi, insa, cum nu toti avem posibilitatea sa calatorim atat de departe cand ne dorim, ne-am propus sa aducem Japonia mai aproape de Romania, prin intermediul partenerilor Complice.ro. Astfel, ceremoniile executate intocmai de experti in cultura japoneza fac ca granitele sa dispara, iar un astfel de cadou sa ramana o amintire pretioasa pentru totdeauna, a explicat Oana Pascu, fondator Complice.ro.

Evadari urbane

Pentru cuplurile care isi doresc sa evadeze din rutina, dar nu reusesc sa plece din Bucuresti, pachetul Morning Love ii trimite intr-o escapada urbana chiar in mijlocul Capitalei, la un hotel boutique, unde au parte de mic dejun gourmet, un rasfat in doi la SPA, totul fara nicio grija, deoarece si transportul privat este asigurat.

O escapada neobisnuita este si In Love in Transylvania, pachetul care invita un cuplu intr-o calatorie unica pana in inima tarii, cu trenul, pentru a descoperi traditii si pentru a trai momente autentice. Calatoria va fi documentata corespunzator, intrucat pachetul include si un curs privat cu fotograful Vlad Eftenie, renumit pentru instantaneele sale spectaculoase si care a participat la editia din 2018 a proiectului Transilvania Train.

Pntru ca primavara este mai ales despre EA, femeia speciala din viata oricarui barbat, Complice.ro a pregatit si o serie de pachete perfecte pentru un cadou de 1 sau 8 martie: Enjoy the Scent – atelier de design floral si atelier olfactiv, Floral Passions – atelier de design floral si atelier de flori presate, Feminine Wine – degustari de vin in doi si tratamente SPA pe baza de struguri.

Experiente in familie

Ateliere si cursuri de fotografie, de grafica, de desen, de pictura, de improvizatie, de animatie, de muzica, de stiinta distractiva, de yoga sau zumba sunt cateva dintre cadourile-experienta dedicate familiilor si care vor intra in portofoliul Complice.ro incepand cu aceasta primavara. Astfel, parintii vor avea ocazia sa petreaca timp de calitate alaturi de copii, facand o activitate care nu doar va fi pe placul celor mici, ci ii va relaxa si pe adulti.

Ne dorim sa avem in portofoliu cat mai multe experiente dedicate timpului petrecut in familie, deoarece am constatat ca este destul de dificil sa gasesti alternative care sa implice si parintii atunci cand vine vorba de activitati creative sau educative. De obicei, acestea sunt centrate pe copii, iar parintii sunt spectatori. Ne dorim sa fim un complice in a oferi cat mai multe experiente care includ toti membrii familiei, a mai adaugat Oana Pascu.

De asemenea, cum una dintre cele mai apreciate categorii de experiente in 2018 a fost cea a cadourilor pentru iubitorii de adrenalina, 2019 vine cu o surpriza pentru acestia. Alaturi de temerarul sportiv Alex Dumbrava, cei mai curajosi vor putea vasli in ape deschise pe Marea Neagra, intr-o ambarcatiune speciala.

O alta noutate a anului 2019 este faptul ca portofoliul Complice.ro se va extinde cu experiente si in alte orase ale tarii, incepand cu Cluj-Napoca. Alaturi de acestea, vor fi disponibile in continuare experientele care au loc la Sibiu, Brasov, Timisoara sau la malul marii.