CityVisionMagazine

EIMI COCKTAIL ME – NOU de la Wella Professionals

Parul tau are nevoie de tot ce e mai bun. Chiar si de un cocktail. Da, ai auzit bine, de acum iti poti potoli setea de styling cu cel mai nou produs Wella Professionals – EIMI COCKTAIL ME, pentru un plus de stralucire si efect anti-frizz.

Stylingul nu a fost vreodata mai simplu! Gratie noului ulei-gel din colectia EIMI, te poti bucura de o coafura stralucitoare si rezistenta in doar cateva secunde. Cum procedezi? Aplici in palma 1-2 pompe de produs, omogenizezi, apoi distribui pe lungimile parului uscat sau umed. Vrei si mai mult efect? Ei bine, EIMI COCKTAIL ME a fost creat pentru a putea fi combinat cu alte produse de styling, fara a-si pierde din calitati. Prin urmare, il poti mixa cu orice spray sau spuma de coafat, inainte sau dupa uscarea cu foehnul.

EIMI COCKTAIL ME este un produs imbogatit cu polimeri de silicon pentru mai multa consistenta. Se potriveste tuturor tipurilor de par si nu incarca. Acesta penetreaza instant, in timp ce netezeste si ofera efect anti-frizz. Parul devine mai neted si primeste un luciu irezistibil de la prima utilizare, chiar si cel mai uscat.

EIMI COCKTAIL ME – de-a dreptul delicios! De la Wella Professionals!

Pret: 96 lei