CityVisionMagazine

Care este ritualul tău de îngrijire pentru un păr strălucitor?!

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile au fost apreciate pentru părul lung și strălucitor. De exemplu, în epocă Victoriană, când accentul s-a pus pe frumusețea naturală, părul trebuia să fie neted, strălucitor și sănătos. De cele mai multe ori era netezit cu uleiuri și ondulat în bucle lungi, bretonul se purta scurt, iar podoabele erau subtile. În prezent, părul este în continuare un element important pentru o femeie. Acesta trebuie să fie lung, strălucitor și cu volum. AVON Romania, prin campania inițiată de BuzzStore, a lansat în luna februarie o nouă provocare: un păr mai strălucitor și mai sănătos! Cum? 

image

Descoperă ritualul profesional de reconstrucție a firului de păr care te va ajuta să strălucești mereu!

image

Acum nu trebuie să te mai gândești că ar trebui să renunți la a-ți mai aranjă părul cu placa sau ondulatorul ori să nu mai ieși din casă atunci când este umiditatea ridicată. Cele trei produse AVON Advance Techniques Reconstruction care acționează împreună pentru același ideal comun: regenerarea și fortificarea părului sunt ajutoarele de care ai nevoie. Mai bine zis, noua ta mantră pentru un păr sănătos și puternic, care de cele mai multe ori este sinonim cu un plus de încredere în tine și mai multă determinare.

image
image

Părerea mea? Șamponul și balsamul curată și hidratează în profunzime, în vreme ce serul hidratant cu uleiuri prețioase de argan și cocoș conferă rezistență la tratamentele termice din timpul coafatului. Așadar, șamponul AVON Advance Techniques Reconstruction ajută la fortifierea și repararea părului deteriorat, îi oferă un aspect sănătos și lucios, ca atunci când tocmai ai părăsit salonul, și bineînțeles îl curăță eficient și împrospătează.   

Balsamul AVON Advance Techniques Reconstruction vine în completarea șamponul și îi intensifică beneficiile de reparare. În plus, ajută la prevenirea căderii părului și face descurcarea acestuia mai ușoară.   

Iar uleiul de argan reface părul uscat și hidratează firele de păr distruse. Uleiul de cocos din componența sa regenerează și întărește firul de păr și îi oferă luciu strălucitor și textură mătăsoasă. Totodată, are formulă ușoară, care nu încărca și netezește vârfurile despicate.  

 Care este ritualul tău de îngrijire pentru un păr sănătos și strălucitor?  

 La finalul campaniei, pot spune că mi-a plăcut și că îl voi mai folosi și în viitor pentru că sunt mulțumită de rezultate.