CityVisionMagazine

Buze mai pline si voluptoase… in luna dragostei!

Cu toate ne dorim să arătăm cât mai bine, mai ales în luna februarie, dar și în martie, când toți ochii sunt pe noi, nu?! Iar printre micile plăceri vinovate pe care ni le dorim se număra și efectul de buze pline, irezistibile, fără tratament de augumentare.  

În timp, zona delicată și sensibilă a buzelor se subțiază și, în final, apar ridurile fine. O corvoadă pentru noi, femeile! Însă, în epoca tehnologiei, a apărut și soluția: LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster, ce conferă volum și definește conturul buzelor. Combinația dintre acidul hialuronic reticulat și lipidele responsabile cu îngrijirea pielii, netezesc textura buzelor, oferindu-le un plus de volum și îngrijire de lungă durată. Totodată, produsele LIPS UP conferă un aspect strălucitor și o nuanță discretă!

COMBINAȚIA DE ACID HIALURONIC ȘI LIPIDE NUTRITIVE
– fillerele pe bază de acid hialuronic sunt realizate din substanțe similare celor care se găsesc în mod natural în corpul uman; acestea penetrează direct pielea, cu un impact vizibil asupra formei buzelor, relaxează ridurile fine ale buzelor conferind volum și hidratare în același timp.

CUM SE UTILIZEAZĂ?

Atenție! Senzația de ușoară răcorire și furnicături se datorează mentolului. La prima utilizare, aceasta se poate resimți mai intens și timp mai îndelungat. După mai multe utilizări senzația se diminuează ca intensitate și durată. Dar nu vă așteptați la rezultate imediate care pot înlocui alte tratamente.

Pentru mai multe informații, accesați linkul următor: http://lipsup.ro/

Cele două produse LIPS UP sunt disponibile pe site-ul emag.ro și în farmacii, la prețul de 42/32 lei.