CityVisionMagazine

Reguli de ingrijire pentru parul lung

Parul lung e special! Si da, este foarte la moda! Cu extensii sau nu, tendintele ne aduc in prim plan acest tip de par, care sa arate puternic si sanatos.

Parul lung are nevoie de ingrijiri speciale, spun hairstilistii Wella Professionals. In primul rand trebuie vopsit in salon de catre un specialist. Acesta ii va recomanda si produsele potrivite nevoilor sale, precum un sampon, o masca hranitoare sau un ulei fortifiant pentru lungimi si varfuri. Nici uscarea si stilizarea nu se face intamplator. Ideal ar fi sa se utilizeze stylere delicate si performante, care sa il protejeze.

Pentru varfuri mereu sanatoase, este esential sa-ti tunzi parul regulat,  la 10 – 12 saptamani!

Daca nu ai parul lung, dar totusi iti doresti un look actual, opteaza pentru extensii naturale, care au diverse modalitati de prindere si cu care poti realiza o schimbare radicala ori de cate ori simti nevoia. Pentru a face alegerile cele mai bune, apeleaza la un specialist, care sa te ajute in alegerea culorii si a desimii, bineinteles.

Fii cu bagare de seama! Parul lung este pretentios! Daca este si foarte deschis la culoare, atunci trebuie sa il ingrijesti si sa il coafezi cu produse de o calitate foarte buna, care sa nu il puna in pericol.