CityVisionMagazine

Intense Fitness – depaseste-ti limitele si devino cea mai buna versiune a ta

Descopera Intense Fitness, un program de fitness revolutionar si da startul unei provocari care te va reinventa! Participa la antrenamente cu eficienta dovedita, un plan de nutritie personalizat si o comunitate de care te vei atasa instant!

Alexandru Valah, master trainer si owner Intense Fitness, alaturi de echipa sa de antrenori, te ajuta sa intelegi mecanismul unei schimbari spectaculoase si iti ofera motivatie pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Ia parte la transformarile Intense Body Change in Bucuresti, Constanta, Brasov sau Cluj si atinge-ti obiectivul in numai 6 saptamani. Alege dintre 4 orase, 6 sali si 10 specialisti!

Eat smart for faster results

Dieta nu reprezinta doar o decizie pe termen scurt, ci o etapa esentiala in schimbarea modului de viata. Nutritionistii Intense Fitness sunt alaturi de tine intr-un proces complex de transformare, cu un plan nutritional personalizat, special conceput pentru a se potrivi nevoilor tale – fie ca doresti sa scazi in greutate, sa modifici procentul de tesut adipos ori sa cresti masa musculara.

Be part of a great community

Looking for more? You got it! Iti poti testa limitele intr-unul dintre cele 4 bootcamp-uri anuale organizate de Intense Fitness. Te asteapta antrenamente #intense, workshop-uri de nutritie si o comunitate care a ales sa-si revolutioneze stilul de viata.

Tic-tac, tic-tac! Inca te mai poti inscrie la Intense Winter Challenge, ce va avea loc in perioada 8-10 februarie la cabana Popasul Craiului din Plaiul Foii. Challenge accepted?

Despre Intense Fitness

Intense Fitness este un program revolutionar de transformare corporala cu durata de 6 saptamani, creat in 2014 de Alexandru Valah, master trainer cu peste 10 de ani experienta.

Contact: