CityVisionMagazine

Produsele cosmetice CeraVe iti restabilesc bariera protectoare a pielii

Lansat de curând sub umbrela L’Oréal România, CeraVe oferă produse de îngrijire a pielii, mai precis produse de curăţare, hidratare și protecție solară, atât pentru faţă, cât și pentru corp. Este unul dintre brandurile care au înregistrat cea mai rapidă creștere în Statele Unite ale Americii, media ultimilor doi ani depăşind 20%. În plus, CeraVe a fost declarat brandul de hidratare numărul 1 în SUA, iar de la intrarea sa în portofoliul L’Oréal, a fost lansat în 30 de tări.

Ce îl face diferit?  

Ei bine, după ce am testat produsele oferite în cadrul campaniei BUZZstore, am fost plăcut surprinsă să observ o îmbunătățire a felului în care pielea se simțea la atingere. Produsele CeraVe conțin trei ceramide esențiale menite să restabilească bariera protectoare a pielii.

image

În ultimii ani, numeroase studii clinice au demonstrat că o mare parte din problemele dermatologice sunt asociate cu un nivel scăzut de ceramide. Ce reprezintă? Acesta sunt componente esențiale ce formează stratul protector al pielii și mențin pielea hidratată. Când nivelul de ceramide este scăzut, funcția de barieră cutanată este afectată, iar factorii externi ce agresează pielea pot pătrunde cu ușurință, conducând la o piele uscată și iritată. Așadar, produsele CeraVe sunt îmbunătățite cu Tehnologia MVE pentru a stimula refacerea funcției de barieră a pielii și pentru a oferi hidratare pe termen lung, după câteva utilizări. Este esențial ca acest proces să fie realizat zilnic și nu doar atunci când ne amintim. Sistemul revoluționar, denumit MultiVesicular Emulsion Technology (MVE), eliberează la suprafața pielii ingredientele din compoziția produselor CeraVe pe parcursul a 24 de ore, strat cu strat, pentru a menține pielea catifelată pe durata întregii zile.  

Având la bază acest sistem, CeraVe mai înseamnă şi:

Produsele din campania BUZZstore au fost:

image
image

La finalul campaniei, pot să afirm cu încredere că sunt încântată de produsele menţionate mai sus, iar după o utilizare îndelungată, aproape zilnică, sunt mulţumită de rezultate şi voi continua să le folosesc. Nu lasă pielea grasă, ci o catifelează şi o hidratează exact cum am nevoie.

Bineînţeles că brandul conţine mult mai multe produse care merită încercate.

Despre CeraVe puteţi afla mai multe şi pe: