CityVisionMagazine

Filmul „Ralph rupe netu’ ”, o adevărată rețea socială

Anul 2019 a început în forță pentru iubitorii filmelor Disney. Noul film de animație al studiourilor Disney, „Ralph rupe netu’ ”, a fost vizionat  în premieră săptămâna trecută la Cinema City de peste 300 de invitați,  iar după reacţiile publicului, filmul deţine reţeta perfectă pentru a umple sălile de cinema şi chiar să depăşească succesul înregistrat de „Ralph strică tot”.

Au explorat planeta infinită a internetului și s-au distrat alături de personajele Disney, printre alții,  Andra Gogan, Bibi, Anna Lesko, Simona Dragomir, Irina Margareta Nistor, Răzvan Gogan, Cosmin Selesi, Oana Coșbuc, Ana și Virgil Stănescu, Vitalie Cojocari sau Dorin Chioțea.

Povestea lui Ralph este o continuare a filmului de succes din 2012 „Ralph strică tot” și reprezintă o nouă etapă plină de provocări în relația de prietenie a celor doi protagoniști – Ralph (vocea lui John C. Reilly) și Vanellope (vocea lui Sarah Silverman). În noua poveste, pe lângă noile provocări din relația celor doi, descoperim și marea lume a internetului, care nu e doar enormă, ci și „foarte bogată în personaje și locuri”, după cum afirmă regizorul Rich  Moore. „Acesta e cel mai complex film de animație la care am lucrat vreodată,  din punctul de vedere al personajelor, designului și al locațiilor”, mai spune el.

Coloana sonoră a filmului îi aparține celebrei trupe Imagine Dragons, deținătoare a unui premiu Grammy. Imagine Dragons a compus o piesă originală – „Zero” – special pentru această producție, solistul Dan Reynolds afirmând că temele emoționale ale filmului se reflectă în noul cântec.

Filmul „Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2 / Ralph rupe netu’: Ralph strică tot 2” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera în cinematografe pe 4 ianuarie 2019, în variantă subtitrată și dublată.

Trailere

Subtitrat

Dublat