CityVisionMagazine

Carter’s OshKosh vine în România!

Noi credem că distracția și joaca sunt două elemente care compun centrul universului oricărui bebeluș. Credem că imaginația și creativitatea trebuie să fie încurajate, iar confortul să fie pus pe primul loc.

Colecțiile noastre de îmbrăcăminte reflectă, cu tărie,  aceste convingeri.  Puteți regăsi  blugi cu buzunare secrete pentru comori, printuri fascinante, broderii delicate și sloganuri care sunt la fel de jucăușe și unice ca și cei care le poartă.

Încă din 1865, ne recomandă generații întregi de părinți, deoarece oferim o gamă completă de haine frumoase și comode, fabricate din materiale de calitate, cadouri și accesorii pentru nou-născuți și copii mici –  toate la prețuri accesibile.

 Noi suntem Carter’s, cel mai apreciat brand de îmbrăcăminte pentru bebelusi, din America  –  curând și în România.

 Nimeni nu cunoaște bebelușii mai bine decât Carter’s. Setăm nivelul pentru valoare & calitate și creăm soluții pentru problemele des întâlnite. De-a lungul timpului am reinventat body-urile tradiționale pentru bebeluși  prin sisteme care permit o  îmbrăcare facilă, body-urile fiind cel mai solicitat și util articol de îmbrăcăminte pentru bebeluși.

De asemenea, unul dintre brandurile noastre îndrăgite este OshKosh!  OshKosh este unul dintre cele mai recunoscute branduri de îmbrăcăminte pentru copii din lume. Identitatea companiei se bazează pe utilizarea denimului, o paletă de culori strălucitoare, precum si atenția pe care o acordă detalilor. Îmbrăcămintea noastră aduce un omagiu tradiției mărcii, dar nu rămâne în urma tendintelor moderne: combină perfect calitatea, prețul accesibil, tendințele de modă și confortul.

Valorile Carter’s privind politica mediului de muncă, afacerile și combaterea sclavismului modern sunt bine definite.

La Carter’s, considerăm că fabricarea produselor noastre ar trebui să fie efectuată într-o manieră etică și responsabilă din punct de vedere social și că oamenii care fabrică produsele noastre trebuie tratați cu demnitate și respect. Ca parte a acestei credințe, Carter’s a stabilit un cod de etică ca bază pentru modul în care ne desfășurăm activitatea. Este un ghid care ne ajută să luăm decizii de afaceri cu integritate și într-o manieră compatibilă cu valorile noastre, politicile noastre și legea. Carter’s , partenerii noștri de afaceri, precum și furnizorii –  trebuie să respecte codul nostru de etică, care pune in prim plan respectul față de om și față de valorile sale.

Site-ul nostru https://www.cartersoshkosh.com.ro/ este momentan în construcție și va fi disponibil odată cu lansarea oficială din luna Decembrie a acestui an. Pregătim o campanie plină cu surprize pentru cei care se înscriu pe site și așteptăm cu entuziasm să le dăm vești bune. Înscrierile la Newsletter se pot face AICI.

 Ne puteți urmări si  pe Facebook & Instagram pentru noutăți, promoții și detalii despre lansarea oficială!

Suntem alături de tine încă de la început™