CityVisionMagazine

Xilitolul – un dulce sănătos

Pare greu sa renunţi la zaharul rafinat, nu-i așa? Te credem pe cuvânt! Dar, dacă te gândești doar pentru un mint la cât de nociv este pentru organism, atunci știi că merită efortul. Din fericire, natura este darnica și ne oferă și variante sănătoase pentru corp și suflet. Preferatul nostru? Xilitolul! Sărac în calorii, benefic și foarte gustos.

Xilitolul este obținut în mod natural din partea fibroasă a plantelor. Are gust dulce, identic cu cel al zahărului și textura asemănătoare. Diferența o face conținutul caloric care este cu 40% mai mic și indicele glicemic de numai 7. Sună bine, corect? Xilitol poate fi folosit cu încredere atât pentru îndulcirea diferitelor băuturi, dar și pentru prăjituri. El reprezintă o alternativă excelentă la zahăr, la îndulcitorii de sinteză, dar și la cei naturali care nu au un gust prea placut. Xilitolul poate fi consumat atât de persoanele cu afecțiuni care implică eliminarea sau controlul consumului de zahar, precum și de noi, cele care dorim să slăbim.

Xlear te îndeamnă să folosești zilnic XyloSweet, un îndulcitor natural, realizat integral din xilitol. Cum? Nu ai auzit pana acum de xilitol? Ei bine, află că l-ai consumat de multe ori.  Xilitolul este un alcool natural din zahăr, care se găsește în multe fructe și legume și este produs în cantități mici chiar de către corpul uman.

Așadar, consumă cu încredere XyloSweet! Acesta oferă același gust dulce ca și zaharul, dar are cu 40 % mai puține calorii.

XLEAR – expertul in xylitol. Descoperă mai multe produse sănătoase pe www.xlear.ro.