CityVisionMagazine

Un plus de rezistență

Părul ne definește frumusețea, ne individualizează trăsăturile, dar tot el e cel supus multor agresiuni zilnice. Coafat în grabă, stresat de aerul fierbinte, supus vopsirilor repetate sau expus în vânt și la temperaturi scăzute. Acestea sunt câteva motive care duc la căderea părului și la un aspect mai puțin sănătos al acestuia.

E momentul să intervii. Cum? Părul are nevoie de hidratare intensă care să-i asigure refacerea cuticulei, dar și pentru a-i oferi strălucire.

Prin tehnologia Fusion, profesioniștii de la Wella Professionals vin în ajutorul podoabei capilare, asigurându-i o rezistență cu până la 95% împotriva ruperii și deteriorării.

Wella Professionals Care Fusion Intense Repair Mask – Mască tratament pentru reparare intensă, ce repară și protejează părul împotriva ruperii cauzate de factori mecanici. O mască cremoasă, de lux, care conține amino-acizi din mătase, un ajutor pentru firul deteriorat.

Cum o folosești?

Aplici pe părul umed, proaspăt spălat. Lași să acționeze 5 minute. Apoi clătești foarte bine.

Rezultatul?

Un păr mătăsos, moale, ușor de descurcat, dar mai ales, mult mai rezistent la coafare. Părul își va recăpăta energia, elasticitatea. În plus, crește gradul de rezistență la rupere. Iar tu vei fi mai fericită!

Spune stop căderii părului cu Wella Professionals Care Fusion Intense Repair Mask. Preț: 49 lei.