CityVisionMagazine

Styling instant, cu atitudine

Părul îți dă bătăi de cap, iar timpul nu te ajută? Dacă la sfârșitul zilei îți simți părul gras în ciuda faptului că l-ai spălat chiar în acea dimineață sau cu o seară înainte, probabil glandele sebacee sunt hiperactive. Prin urmare, producția de sebum nu este echilibrată.

Când producția de sebum este excesivă și, în plus, locuiești într-un mediu poluat, părul se murdărește foarte ușor. Poate chiar la câteva ore după ce l-ai spălat.

Șampoanele uscate sunt un mare ajutor pentru a menține părul mai curat, fără a fi necesar să recurgi la spălarea lui atât de des.

SEBASTIAN PROFESSIONAL DRYNAMIC este un șampon uscat sub formă de spray, cu rol de împrospătare instantă a stylingului.

Cum e posibil acest lucru?

Grație formulei speciale care conține amidon natural, ce absoarbe sebumul acumulat. Este ideal pentru a împrospăta rapid stylingul, dar și pentru texturi mate. Reîmprospătează părul și elimină excesul de grăsime. Este potrivit pentru toate tipurile de păr.

Cum aplici?

Agiți bine tubul înainte de fiecare utilizare. Pulverizezi pe rădăcini, pentru a îndepărta excesul de sebum și îți piepteni părul. Pentru efecte instante de textură, pulverizezi la mijlocul părului. Îl usuci cu foehnul, în timp ce-ți aranjezi părul cu degetele.

Pentru un styling instant, cu atitudine, folosește SEBASTIAN PROFESSIONAL DRYNAMIC – Șampon Uscat. Preț: 90 lei.