CityVisionMagazine

VEDETELE AU STRĂLUCIT LA EVENIMENTUL DE LANSARE A COLECȚIEI RESERVED X VOGUE

RESERVED continuă să surprindă! După ce v-a prezentat deja o colecție inspirată de stilul lui Kate Moss, a colaborat cu influențatoarea franceză, Jeanne Damas și cu Joanna Kulig, dar și cu fotomodelele internaționale, Irina Shayk și Georgia May Jagger, de data aceasta, RESERVED prezintă o colecție capsulă unică, creată în colaborare cu redactorii  Vogue Marea Britanie, Dena Giannini și Holly Roberts. Este prima colaborare de acest fel realizată de faimoasa revistă.  

Ambasadoarele campaniei în România – Alexandra Calafeteanu (fashion stylist), The Fabulous Muses (Diana Enciu & Alina Tanasă) – alături de numeroși bloggeri de modă și lifestyle, fashion editori și jurnaliști, au descoperit, în premieră, piesele vestimentare strălucitoare din mult așteptata colecție RESERVED X VOGUE, în cadrul unei petreceri demne de staruri în magazinul RESERVED din AFI Cotroceni.

Această ediție fabuloasă de iarnă canalizează strălucirea dinamică a clubului Studio 54 într-o selecție de zece piese special concepute, gata să vă transporte în orice clipă de la cocktailuri direct pe ringul de dans. Indiferent dacă alegeți pantalonii eleganți cu talie înaltă, sacoul de costum tip smoching sau o rochie de catifea, cu decolteu la spate – pregătiți-vă să atrageți toate privirile.

Vedetele și influențatorii au purtat item-urile preferate și au încercat ținute inspirate din spiritul anilor ‘70. Diana Enciu a arătat spectaculos într-un deux-piece cu animal print, Alexandra Calafeteanu a strălucit într-o ținută all black cu accente aurii, satinate. Însă vedeta de necontestat a serii a fost poșeta lucioasă asortată fiecărei ținute de către iubitoarele de fashion.

Reserved X Vogue a fost lansată în ediția britanică a revistei Vogue din luna ianuarie, disponibilă pe piață începând cu 7 decembrie, și, simultan, clienților RESERVED în magazinul din Londra de pe Oxford Street și la nivel internațional pe www.Reserved.com.

În România, colecția poate fi găsită în magazinul RESERVED din AFI Cotroceni, București și online pe www.reserved.com/ro/ro/.