CityVisionMagazine

Colectia RESERVED X VOGUE este disponibila in Afi Cotroceni

Disponibilă în magazinele RESERVED la nivel internațional și online pe Reserved.com, această ediție fabuloasă de iarnă canalizează strălucirea dinamică a clubului Studio 54 într-o selecție de zece piese special concepute, gata să vă transporte în orice clipă de la cocktailuri direct pe ringul de dans.

Redactorii Vogue, Dena Giannini și Holly Roberts, au lucrat îndeaproape cu designerii Reserved în studiourile de creație ale brandului din Varșovia pe tot parcursul anului, pentru a dezvolta mood boards, a conveni asupra siluetelor și a lua decizii cu privire la materialele și detaliile care vor aduce colecția la viață. Inspirați de petrecerea de final de an, ei au îmbinat talentul și pasiunea pentru modă și design pentru a construi o colecție capsulă pe care clienții și cititorii revistei Vogue o vor iubi și și-o vor însuși.

Vanessa Kingori, editor British Vogue, a comentat:

Suntem încântați să lucrăm cu echipa Reserved pentru prima colaborare de colecție a British Vogue. Parteneriatul nostru cu Reserved evidențiază o nouă oportunitate, iar această colaborare unică îi permite revistei British Vogue să se apropie și mai mult de cititori. Brandul Reserved s-a făcut deja remarcat pe strada de modă britanică și suntem onorați să facem parte din creșterea acestuia în Marea Britanie și nu numai”.

Dansați pe propriul vostru ritm în ținute inspirate de anii ’70, precum pantalonii scurți din piele ecologică, topul disco metalic cu un umăr gol și rochia mini asimetrică argintie. Străluciți din cap până în picioare pentru o decadență autentică, în rochia-statement cu paiete a colecției și salopeta sclipitoare cu decolteu adânc în „V”. Veți găsi o ținută neagră care se va potrivi tuturor în acest sezon. Indiferent dacă alegeți pantalonii evazați cu talie înaltă cu sacoul-frac sau o rochie strânsă în talie, – pregătiți-vă să uimiți.

CEO RESERVED, creator și co-fondator, Marek Piechocki, declară:

Suntem incredibil de mândri să lucrăm cu British Vogue pentru o primă colaborare de acest gen. Clienții Reserved din întreaga lume urmăresc British Vogue pentru inspirație, iar noi căutăm mereu noi modalități de a îi surprinde și de a le oferi cele mai bune colecții sezon după sezon”.

Reserved X Vogue a fost dezvăluită în ediția britanică a revistei Vogue din luna ianuarie, disponibilă pe piață începând cu vineri, 7 decembrie, și, simultan, clienților Reserved în magazinul din Londra de pe Oxford Street și la nivel internațional pe www.Reserved.com, joi, 6 decembrie 2018, la ora 18:00.

În România, colecția poate fi găsită în magazinul RESERVED din AFI Cotroceni, București și online pe www.reserved.com/ro/ro/.