CityVisionMagazine

Îngrijire delicată pentru un ten curat și luminos

Îți dorești o piele curată și luminoasă? Evident! Doar că, pentru a obține astfel de rezultate trebuie să-i acorzi tenului puțin din timpul tău. Și să respecți câțiva pași.

          Primul pas pentru a avea un ten curat este o dietă corectă, deoarece pielea este expresia bunăstării interioare. Există alimente pe care nu le consumăm în mod suficient și care ajută la regenerarea pielii. Lipsa acestora, facilitează apariția ridurilor și a impurităților. Cel mai important lucru pentru a avea o piele sănătoasă și strălucitoare este să iei vitamine, să te hrănești bine.

Nu uita nici de igiena facială zilnică

Naturys are pentru tine produsul potrivit: LATTE DETERGENTE SCHIARENTE per tutti i tipi di pelle – Lapte demachiant iluminator pentru toate tipurile de ten.

Este o emulsie fluidă cu acţiune de iluminare, compatibilă cu pielea şi emolientă. Un lapte demachiant eficient şi blând în îndepărtarea machiajului şi a impurităţilor, fără a distruge filmul hidrolipidic cutanat şi pH-ul natural al pielii.

Cum îl folosești?

Aplici pe faţă şi decolteu, folosind dischete demachiante, sau masezi produsul direct pe piele. Îndepărtezi apoi emulsia cu apă din abundenţă. Folosește produsul zilnic.

Pentru o piele curată și luminoasă alege NATURYS LATTE DETERGENTE SCHIARENTE per tutti i tipi di pelle – Lapte demachiant iluminator pentru toate tipurile de ten. Preț: 128 lei.