CityVisionMagazine

Răsfăț pentru picioarele tale

Mereu pe drumuri, mereu prinse în încălțări, uneori mai puțin comode, picioarele sunt supuse stresului zilnic. Obosite, umflate, dureroase. Și poate, de cele mai multe ori, sunt ultimele pe listă, mai ales în sezonul rece. Ascunse fiind, nu mai au întâietate, dar nu uita, au și ele drepturile lor. Și merită să le primească.

Iată câteva sfaturi pentru a-ți face picioarele să se simtă bine:

Poți face, de asemenea, o scurtă baie caldă la picioare, adăugând sare și câteva picături de ulei esențial. Printre cele mai potrivite uleiuri: eucalipt, lavandă, portocală și orice alt ingredient, în același timp energizant și relaxant.”, ne recomandă Nicoleta Ion, trainer Repêchage România;

Și la finalul acestor mici exerciții fizice și a unei băi calde, folosește o cremă relaxantă: Repêchage SEA SPA FOOT CREAM – cremă pentru picioare. O formulă de refacere cu extracte din frunzele copacului de ceai Alga Laminaria Digitata, castan sălbatic, lămâie, rozmarin, coriandru şi uleiuri de Peppermint şi Spearmint care, combinate, au creat o cremă remarcabilă şi eficientă de hrănire a picioarelor.

Efectul?

Răcoreşte, calmează şi relaxează picioarele obosite. Un produs SPA pentru picioarele tale, de folosit acasă. Este o cremă perfectă și pentru tratamente şi masajul picioarelor.

Răsfață-ți și tu picioarele cu Repêchage SEA SPA FOOT CREAM. Preț: 88 lei.