CityVisionMagazine

Transformă-ți părul cu o simplă atingere

Îți dorești un păr mai strălucitor, mai mătăsos? Nimic mai simplu!

Colecția SP LUXEOIL are la bază un amestec de uleiuri prețioase – argan, migdale și jojoba –ce pătrund în structura părului, transformându-l din interior. Acesta nu încarcă părul, ci dimpotrivă îl hrănește și îl hidratează.

Pentru o îngrijire atentă și delicată ai nevoie de SP Keratin Restore Mask – o mască tratament care reconstruiește instant structura firului de păr și îi îmbunătățește textura. În plus, firele deteriorate sunt regenerate datorită cheratinei din compozitie.

Cum acționează?

Pe interior – Moleculele foarte fine din formula hrănitoare SP LuxeOil pătrund în firul de păr, „sigilează” hidratarea în interiorul acestuia și fixează cheratina. Structura părului devine mai puțin poroasă, mai puternică dinspre interior și mai rezistentă împotriva deshidratării.

În exterior – Componentele uleiurilor și ingredientele de îngrijire formează un film protector în jurul fiecărui fir de păr, oferind protecție solidă stratului cuticular, împotriva degradării.

Rezultate?

Cum o folosești?

Aplici masca pe părul spălat și uscat cu prosopul și o lași să acționeze timp de trei până la cinci minute. Apoi clătești bine.

Oferă-i părului ajutorul de care are nevoie cu SP Keratin Restore Mask. Preț: 99 lei.