CityVisionMagazine

Îngrijire delicată, volum vizibil

Știai că datorită compoziției sale deosebite, uleiul de bumbac este folosit pe scară largă în industria cosmetică, în multe preparate destinate îngrijirii feței și părului? Acest ulei are proprietăți remarcabile de hidratare, emoliere, regenerare și reconfortante. Caracteristicile chimice ale uleiului de bumbac îl fac potrivit pentru prepararea șampoanelor de restructurare, deoarece lasă părul luminos și moale.
De aceste caracteristici ale uleiului de bumbac s-au folosit și specialiștii de la Wella Professionals și au creat: INVIGO VOLUME BOOST UPLIFTING SPRAY – Tratament spray pentru păr fin. Conține extract de bumbac și tehnologia Spring Force Blend. Bumbacul este o fibră moale și netedă, având exact proprietățile de care părul fin are nevoie pentru a obține volum rezistent.
Beneficiile oferite?
Tratamentul spray oferă îngrijire delicată, strălucire, aspect de păr plin și luminozitate. Ingredientele conținute lasă părul ușor de manevrat și strălucitor, fără a-l îngreuna. Polimerii înconjoară fibrele de păr, stabilizându-le și ajută la crearea volumului în timpul uscării cu uscătorul.
Parfumul?
Ușor floral, cu mosc verde. Mirosul semnătură conține tei alb, cu o bază sofisticată și senzuală de lemn de santal și mosc.


Cum folosești produsul?
Aplici pe părul proaspăt spălat și uscat cu prosopul, pe lungimi și vârfuri. Nu clătești.
Îți dorești un volum vizibil și o îngrijire delicată? E atât de simplu cu WELLA PROFESSIONALS INVIGO VOLUME BOOST UPLIFTING SPRAY – Tratament spray pentru păr fin. Preț: 49 lei.