CityVisionMagazine

Un par asa cum iti doresti. Cum?

Aspectul parului oglindeste starea de sanatate a corpului.  Cand acesta este lucios, are elasticitate, nu se rupe si nu cade, atunci putem spune ca este intr-o forma perfecta. La acest rezultat poti ajunge acordand o atentie sporita ingrijirii. Antoaneta Stoican, membru in echipa creativa de top hairstilisti Wella Professionals Romania, iti spune ce pasi trebuie sa urmezi in fiecare saptamana, pentru ca parul tau sa arate asa cum iti doresti.

  1. Spala-l de fiecare data cand e nevoie, o data, de doua ori sau chiar de trei ori pe saptamana.
  2. Nu sari peste masca! Aceasta trebuie aplicata pe tot firul daca este lung, ondulat, des si deshidratat, sau doar pe lungime si varfuri daca este fin, rar si se ingrasa repede.
  3. Foloseste un ulei-tratament special pentru par pentru a ingriji varfurile, inainte de a-l usca si de a-l coafa.
  4. Aplica creme si seruri inainte de coafare. Acestea ofera protectie termica parului impotriva caldurii degajate de ustensilele de uscare, ondulare sau intindere. Atentie la cantitate!

Acesti pasi sunt necesari saptamana de saptamana: curatare, ingrijire intensiva, utilizarea unui ulei pentru varfuri si a produselor pentru coafat. Respecta-i si rezultatele nu vor intarzia sa apara.